Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Târgoviște 1:3 (-18, 21, -22, -15)

Știința Bacău a ratat ocazia de a-și consolida locul al treilea, pierzând din nou pe teren propriu în fața celor de la CSM Târgoviște, după acel 2-3 de pe 10 februarie. Chiar dacă accidentările au lăsat lotul dâmbovițencelor cu o singură centrală de meserie, ex-băcăuanca Otasevic, oaspetele au compensat în principal printr-o nouă evoluție excepțională a universalei spaniole  Milagros Collar. După ce a punctat de 35 de ori în partida de acum trei săptămâni, Collar a reușit 28 de puncte, cu un procentaj de 67% ! Echipa băcăuană nu a găsit, pur și simplu, soluții s-o blocheze, nici pe ea și nici pe celelalte două guri de foc ale oaspetelor, Souza – Ziegler și Fairs. Trebuie spus că Știința a făcut doar 3 puncte cu blocajul în tot meciul, ceea ce e foarte puțin. De altfel, cu excepția setului al doilea, mai nimic n-a mers în jocul echipei lui Florin Grapă, cu excepția libero-ului Ciucu.

Cred că fetelor noastre le-a fost un pic teamă de acest meci, după cum au evoluat, adică fără vlagă., fără încredere și fără reacție în multe momente. După părerea mea, Milagros Collar ne-a bătut singură astăzi, în timp ce, la noi, Djuric a avut o evoluție ștearsă. Ne așteaptă meciuri grele, la Timișoara și apoi acasă, cu CSM București și vă spun ca și în tur, să nu vă surprindă dacă vom bate CSM-ul. Florin Grapă

Victoria de sâmbătă o apropie pe CSM Târgoviște la numai 2 puncte de Știința. În a doua etapă a play-off-ului, ”studentele” se deplasează sâmbăta viitoare la Timișoara, pe un teren unde au pierdut în trei seturi în sezonul regulat.

Știința: Ciocian 2 puncte (Kapelovies 2), Rogojinaru 11 (Filipaș 3), Faleș 12, Djuric 5 (Sipoș), Lupa 6, Cazacu 2 (Radu 9), Albu (Ciucu) – libero. Antrenori: Florin Grapă, Aurel Cazacu.

Târgoviște: Calotă 3 (Smith), Collar 28, Otasevic 8, Marciu 2 (Roșca 3), Souza – Ziegler 17, Fairs 14 (Trică 4), Durr – libero. Antrenori: Guillermo Naranjo Hernandez, Akis Efsthatopoulos.

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – CSM Târgoviște 1:3 (-18, 21, -22, -15)”

  1. ”De ce ”cadem”? Ca sa invatam sa ne ridicam!” …este un dialog celebru dintr-un film. Capul sus, incredere mai multa si ganduri de victorie! Bafta si succes! Bineinteles…si partea financiara trebuie sa fie ”la zi!”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.