Volei feminin, Divizia A1 / După două victorii cu 3-0, Știința așteaptă campioana

Voleibalistele de la Știința Bacău au câștigat cu 3-0 partidele disputate marți și joi, pe teren propriu, urcând din nou pe poziția a treia a clasamentului Diviziei A1. Marți, băcăuancele au trecut de CSU Medicina Tg. Mureș, după seturi câștigate la 13, 17 și 8. Sârboaica Dubravka Djuric a fost în sextetul de start în seturile 2 și 3, fiind cea mai bună realizatoare a ”studentelor”, cu 12 puncte, urmată de trăgătoarea Lupa, cu 10 puncte.

Joi, formația pregătită de Florin Grapă a învins pe CSU NTT Data Cluj, după seturi adjudecate la 17, 19 și 16. Cea mai productivă jucătoare a gazdelor a fost Georgiana Faleș, cu 13 puncte, în timp ce Djuric (care a fost titulară și a jucat tot meciul) și Lupa au punctat de câte 11 ori.

Cu 35 de puncte din 16 partide, Știința Bacău se află pe locul al treilea, după CSM București (45 p) și Volei Alba Blaj (42 p) și înaintea formațiilor Agroland Timișoara (32 p) și CSM Târgoviște (31 p). În penultima etapă a sezonului regulat, echipa băcăuană joacă acasă, duminică de la ora 14.45, împotriva campioanei Volei Alba Blaj.

3 comentarii la „Volei feminin, Divizia A1 / După două victorii cu 3-0, Știința așteaptă campioana”

  1. Mery, nu mai ,,comentezi,, nimic??? Astepti rezultatul meciului cu Blajul iar apoi sa fii cea mai cea dintre toti cunoscatorii din afara terenului si a echipei??? Staful chiar isi face treaba , iar jucatoarele ( unele) chiar au progresat si joaca peste nivelul de acum un an de exemplu. Chiar crezi ca echipa poate mai mult si nu vrea?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.