Volei, galerie foto / Cupa ”Geo Pop”, ediția I

Catedra de volei a Clubului Sportiv Școlar Bacău a organizat vineri după-amiază, în sala de la Colegiul ”Vasile Alecsandri”, prima ediție a competiției memoriale Cupa ”Geo Pop”. Dedicat memoriei profesorului Gheorghe Pop, care a activat timp de 23 de ani la CSS Bacău, evenimentul a fost o reușită deplină, bucurându-se de participarea mai multor generații pregătite de dascălul băcăuan originar din Dej, dar și de cea a familiei celui dispărut în urmă cu 3 ani. S-au format trei echipe care au jucat și s-au bucurat de volei împreună cu numerosul public prezent. Și cu siguranță că, de undeva de sus, Geo Pop a urmărit cu zâmbetul pe buze manifestarea excelent organizată de profesorii Eusebiu Țurcanu, Ionuț Vasluianu, Traian Șnel și Dumitru Matanie. Pentru conformitate, să menționăm și componențele celor trei echipe participante la competiție.

Echipa ”SEBI”: Eusebiu Țurcanu, Cosmin Pîntea, Ciprian Grigore, Roxana Geoge, Mihai Sărăcuțu, Ionuț Bujor, Codrin Cernov, Mihai Șnel.

Echipa ”COSTEL”: Costel Hurmuzache, Ciprian Prăjișteanu, Iulian Grigore, Oana Popescu, Alexandra Bacoiu, Horia Alexoae, Iulian Lupu, Cosmin Matei.

Echipa ”IONUȚ”: Ionuț Vasluianu, Adrian Baban, Răzvan Uțe, Andrei Sărăcuțu, Rafaela Toma, Anca Gherghișan, Florin Cuciurean.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.