Florin Grapă: ”Vă asigur că vom da mereu totul pentru victorie și nu ne vom dezamăgi suporterii”

Rep.: Domnule profesor, cu ce gânduri abordați noul sezon, în condițiile unui buget de austeritate ?

Florin Grapă: Va fi un sezon dificil, asta e clar, însă eu am convingerea că vom reuși să obținem o performanță cel puțin la nivelul anului trecut.

Rep.: În condițiile financiare date, sunteți mulțumit de campania de transferuri pe care ați făcut-o ?

F.G.: Sigur că da. Eu zic că am adus la Știința cele mai valoroase jucătoare românce care erau disponibile la acest moment.

Rep.: Credeți că Blajul va defila din nou și în acest sezon ?

F.G.: Nu știu dacă neapărat va defila, dar pot să vă spun altceva. Echipa din Blaj beneficiază de o susținere puternică din partea autorităților locale, iar dacă, în iarnă, vor avea probleme, își vor permite să aducă jucătoarele cu care să poată lua titlul pentru a patra oară la rând. Să știți că la Cupa Blajului am vorbit cu domnul primar de acolo, care mi-a spus că dorește să organizeze un turneu final de Champions League, la Cluj-Napoca. Ar fi un lucru extraordinar pentru România. 

Rep.: Cum credeți că va influența campionatul faptul că nimeni nu va retrograda ?

F.G.: Trebuie să recunosc că, la insistențele unor colegi, am fost și eu de acord cu acest sistem. Teoretic, acest lucru nu ar trebui să influențeze locurile 1-6, fiindcă sper că nu vor exista echipe care să joace serios doar cu o parte din adversare. Ideea era ca, în acest sezon, echipele din partea de jos a ierarhiei să-și pregătească loturile pentru la anul.

Rep.: Ce sperați de la sezonul european ?

F.G.: După cum ați văzut, nici măcar acolo nu am avut noroc. Vom juca împotriva unei echipe foarte puternice, Azerrail Baku, care face parte din careul de ași al campionatului din Azerbaidjan, țară care s-a clasat în primele patru la ultimele campionate europene.

Rep.: În final, vă rog să transmiteți un mesaj publicului băcăuan.

F.G.: Îi așteptăm pe suporterii noștri în număr cât mai mare la sală, mai ales că avem un lot alcătuit în exclusivitate din jucătoare românce. Vreau să-i asigur pe băcăuani că echipa noastră va da întotdeauna totul pentru victorie și nu-i va dezamăgi.

Un comentariu la „Florin Grapă: ”Vă asigur că vom da mereu totul pentru victorie și nu ne vom dezamăgi suporterii””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.