Volei feminin / Știința Bacău a pregătit noul sezon la Cupa Blajului

În săptămâna premergătoare debutului de sezon, voleibalistele de la Știința Bacău au participat la Cupa Blajului, turneu organizat de campioana Volei Alba Blaj. Formația pregătită de profesorul Florin Grapă a învins în prima zi pe Agroland Timișoara cu 3-1 (25-14, 25-21, 21-25, 28-26), într-o prefață a confruntării pe care cele două echipe o vor avea în prima etapă a Diviziei A1. În ziua a doua a turneului, echipa băcăuană a pierdut în trei seturi în fața gazdelor, însă după un joc foarte disputat, în care ”studentele” s-au aflat la conducere în foarte multe momente. Volei Alba Blaj s-a impus cu 3:0 (25-23, 25-19, 25-23). Vineri, Știința Bacău a pierdut în fața deținătoarei Cupei Balcanice, echipa sârbă OK Železničar Lajkovac,  cu 2-3 (22-25, 25-23, 25-16, 23-25, 15-17), după ce a condus în tie-break cu 14-10!

”A fost un turneu bun și util pentru noi. Cel mai bun meci al nostru a fost cel din ziua a doua, cu echipa gazdă. În ultima zi n-am mai repetat acea evoluție dar, cu toate acestea, puteam câștiga cu 3-1 și apoi în tie-break. De-acum, așteptăm debutul de campionat de săptămâna viitoare”. Florin Grapă

De notat că Ana Maria Berdilă nu a făcut deplasarea la Blaj, având de rezolvat unele probleme personale, în timp ce Lorena Ciocian s-a accidentat înaintea jocului cu Volei Alba Blaj. Formula de echipă folosită de Florin Grapă la Cupa Blajului a fost: Alice Kapelovies (ridicătoare), Denisa Rogojinaru (universal), Cristina Cazacu, Ana Maria Hambele (trăgătoare), Georgiana Faleș, Gabriela Dancu (centri), Mihaela Albu (libero). Au mai jucat Irina Radu, Melinda Sipoș, Loredana Filipaș, Iuliana Matache, Lorena Ciocian și Alexandra Ciucu (libero). Divizia A1 de volei feminin începe sâmbătă, 14 octombrie, atunci când Știința Bacău va juca pe teren propriu, de la 0ra 17, cu Agroland Timișoara.

Foto: facebook Volei Alba Blaj

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.