Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – Volei Alba Blaj 0:3 (-13, -29, -11)

Nici la a patra confruntare a sezonului voleibalistele de la Știința Bacău n-au izbutit să ia vreun set în fața campioanei Volei Alba Blaj. Din păcate, punctul nevralgic al grupării băcăuane, preluarea serviciului, a ieșit din nou la rampă în primul și ultimul set, pierdute fără drept de apel. Setul al doilea, însă, a fost altceva. Împinse de la spate de un public frenetic, băcăuancele au jucat de la egal la egal cu mai valoroasele lor adversare, au avut inclusiv două mingi de set (la 27-26 și 29-28), însă au pierdut după o eroare flagrantă de arbitraj. Și, cu părere de rău trebie s-o spun, n-a fost o eroare umană, ci una intenționată, faza petrecându-se sub ochii arbitrului Silvian Lungu. Ana Otasevic a atacat în fața Nnekăi Onyejekwe, mingea a ieșit afară din jucătoarea oaspete însă, stupoare!, arbitrul a acordat punctul echipei ardelene. Să fi fost vreun avertisment pentru finala cupei ? Tot ce se poate. În orice caz, la valoarea pe care o are, Volei Alba Blaj n-ar avea nevoie de astfel de mizerii pentru a câștiga, întrebarea e de ce totuși acestea se întâmplă. Să mai notăm doar că profesorul Florin Grapă a utilizat o formulă inedită în ultimele două seturi, cu Miclea la coordonare, Rogojinaru universal în locul Nikoletei Perovic, Irina Radu și Cristina Cazacu trăgătoare, Faleș și Otasevic centri. În ultima etapă a campionatului, Știința va juca marți, de la ora 17, la București, cu CSM, meci transmis de Digisport 4.

Știința: Zburova (Miclea 4 puncte), Perovic 3 (Bălțatu), Otasevic 4 (Sipic 2), Faleș 2, Rogojinaru 5 (Radu 7), Cazacu 5, Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

Blaj: Antonijevic 5, Salaoru 12, Onyejekwe 5 (Lazic), Djuric 10, Markevich 17, Rodrigues 16, Vujovic – libero. Antrenor: Darko Zakoc.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.