Box / De miercuri, Bacăul găzduiește Cupa României

Municipiul Bacău va fi gazda Cupei României– Seniori, în perioada 5-8 aprilie, competiția urmând să se desfășoare la Sala de Atletism. De miercuri (ora 16.00) până sâmbătă, când sunt programate finalele, Bacăul va fi capitala boxului românesc.

“Cupa României este un criteriu important de selecție pentru Centura de Aur și Campionatul European, drept dovadă că îi vom avea în Bacău pe sportivii de elită ai boxului românesc. Va fi gala celor mai buni boxeri din România, iar în sală vor fi prezenți, de la președintele Federației Române de Box, administrația Bacăului și până la cei mai titrați antrenori și oameni de sport”, a declarat cel mai titrat antrenor din boxul românesc, Relu Auraș.

Bacăul va fi reprezentat de pugiliștii de la Sport Club Municipal Bacău și CSSM, sportivi medaliați atât pe plan național, cât și international: Sebastian Arbuz- categoria 52 de kilograme, Alexandru Cuciureanu – 64 Kg, NiculaiCiobanu – 69 Kg, Marcu Coșa- 75 kg, Alberto Biro– 81 Kg, Dragoș Kusztipschi – 81 Kg și Vitalie Mârza–91 Kg. Toți acești sportivi au în palmares medalii la Campionatele Mondiale și Europene.

Sportivii noștri sunt pregătiți să urce pe podium pentru că Bacăul a demontstrat tot timpul că este unul dintre cele mai puternice centre din România. Împreună cu Nicolae Cara și Ferodin Ablalim am reușit să-i ducem pe pugiliștii noștri la forma de vârf pentru ca băcăuanii, pe care îi așteptăm într-un număr cât mai mare,  să aibă parte de trei zile de spectacol pugilistic”, a precizat Relu Auraș

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.