Handbal feminin, Divizia A / Știința Bacău – Școala 181 SSP București 32-36 (16-15)

Stiinta Bacau - Scoala 181 SSP BucurestiHandbalistele de la Știința Bacău au început anul cum nu se poate mai prost. După ce, duminica trecută, au pierdut cu 25-43 pe terenul liderei Rapid București, în penultima etapă a turului băcăuancele au pierdut acasă cu vecina de clasament Școala 181 SSP București. O echipă care a venit la Bacău cu doar 10 jucătoare (7 junioare), din care au evoluat 8, singura schimbare efectuată fiind la portari. Din păcate, am asistat din nou la un festival al greșelilor, abundând cele la procedee care fac parte din ABC-ul handbalului – prinderea și pasarea mingii. Adăugați la acestea numeroasele ratări în situație de 1 la 1 cu portarul advers, inclusiv 3 aruncări de la 7 metri și veți avea explicația înfrângerii. Iar dacă altă dată echipa băcăuană s-a mai scos cu poarta, de data asta și acolo lucrurile au scârțâit.

Prima repriză a mai fost cum a mai fost, gazdele având 16-12 în minutul 28, însă cea de-a doua a fost dezastru. Bucureștencele au preluat conducerea în minutul 33 (18-17) și n-au mai cedat-o, conducând chiar și la 5 goluri, 29-24 în minutul 49. La acest scor, ”studentele” au înscris de 4 ori la rând și se părea că au puterea să revină însă, din păcate, aceleași erori elementare au trimis cele 3 puncte în capitală, echipa oaspete depășind-o pe Știința în clasament, gruparea băcăuană trecând pe locul 11. Handbalistele băcăuane au ocazia să se reabiliteze cât de cât în restanța de marți, 24 ianuarie (ora 12), pe care o vor disputa tot acasă, cu ultima clasată, CSU Târgoviște.

Știința: Ivanov, Uricaru – Cășeriu 8 goluri, Faig 7, Țocu 4, Verșescu 3, Ciobanu 3, Croitoriu 2, Aholtoae 2, Zaharescu 2, Iștoc 1. Antrenori: Costel Oprea și Constantin Hornea.

Școala 181: Ivașcu, Iurașcu – Badea 12, Tache 8, Roșu 7, Stan 4, Banciu 3, Amăriuței 2. Antrenor: Ioan Holban.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.