Fotbal, juniori / FC Bacău a jucat finala turneului Bucharest Indoor Cup

fc-bacau-grupa-2005

Grupa 2005 a Academiei de Fotbal FC Bacău a participat, în perioada 1-3 decembrie, la Bucharest Indoor Cup, competiție internațională rezervată juniorilor. Băcăuanii, pregătiți de Radu Ciobanu, au obținut două victorii și o remiză în faza grupelor: 1-0 cu Farul Constanța (gol Patrick Pentelei), 2-1 cu Dunav Ruse (goluri Patrick Pentelei și Denis Sumănaru) și 0-0 cu ACS Juniorul București.

Câștigătoare a grupei B, FC Bacău a jucat în semifinale cu CS Hunedoara, pe care au învins-o cu 1-0, datorită golului reușit de Tudor Antohi, pe care-l puteți vedea în înregistrarea de mai jos.

Sâmbătă, în finala mare, echipa băcăuană a pierdut cu 2-4 în fața celor de la Atletico Madrid Timișoara, după ce au condus cu 1-0. Lotul echipei băcăuane (foto sus) – rândul de sus, de la stânga la dreapta: Tudor Antohi, Marian Pruteanu, Alberto Popa, Cătălin Anton, Răzvan Istrate, Bryan Cadar, Patrick Pentelei, Luca Agapi, Denis Sumănaru. Rândul de jos, de la stânga la dreapta: Mario Muşat, Emanuel Tomiță, Ștefan Ciuchi, Eduard Lucaci, Alexandru Pahome, Traian Ciubotaru, Rareș Bordeianu.

premiere-bucharest-indoor-cup

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.