Volei feminin / Victorie în amicalul cu CSU Galați

stiinta-bacau-csu-galati-9Voleibalistele de la Știința Bacău au disputat sâmbătă un joc de verificare în compania nou-promovatei CSU Galați. Profesorul Florin Grapă a avut la dispoziție un lot restrâns, din cauza preliminariilor campionatului european și a folosit următoarea formulă: Ivana Zburova (Sabina Moisa), Tatiana Lupu, Krista DeGeest, Iuliana Matache, Crina Bălțatu, Loredana Filipaș, Nicoleta Manu – libero. Știința s-a impus cu 3-1 (25-20, 25-22, 20-25, 25-22) în fața unei echipe gălățene care nu va face un simplu act de prezență în campionatul care va începe la jumătatea lunii octombrie. Antrenoarea Ileana Berdilă a utilizat următoarea distribuție: Florina Chirilov, Adriana Dudnic, Sorina Marian, Iuliana Cazamir, Elena Ivan, Irina Todașcă și Simona Foca – libero.

Cele două echipe au disputat și un al cincilea set (adjudecat de Știința cu 25-9), în care Florin Grapă a utilizat-o pe junioara Mădălina Iacobiță în locul Loredanei Filipaș, iar Ileana Berdilă le-a folosit și pe Violeta Stan, Crina Vasilie, Camelia Vasilă, Roxana Petre și Teodora Șabloschi.

Pentru Știința Bacău urmează un turneu la Piatra Neamț, în perioada 12-14 septembrie, în care elevele profesorului  Grapă le vor întâlni pe gazdele de la Unic, Penicilina Iași și CSU Medicina Tg. Mureș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.