Fotbal, Liga a III-a / Aerostar Bacău – Metalosport Galați 0-1 (0-0)

aerostar-bacau-metalosport-galati-17Aerostar Bacău a pierdut vineri, pe teren propriu, arătând că eșecul din prima etapă de la Chișcani, n-a fost o întâmplare. Jocul băcăuanilor a fost haotic, cu doar două ocazii în 90 de minute, irosite de Tudorache și Artenie. Mai mult, ”aviatorii” au evoluat în superioritate numerică din minutul 66, când Roșu a fost eliminat destul de ușor după un fault la centrul terenului. Cei care au marcat au fost, însă, gălățenii, prin Cîrjă (min. 69), care a șutat imparabil din centrul careului (foto sus), după o fază în care apărarea băcăuanilor s-a întrecut în bâlbe. Victorie meritată a oaspeților, iar pentru Aerostar urmează meciul de cupă de miercuri (ora 16.30), tot pe teren propriu, cu Sporting Liești.

Aerostar: Dornescu – C. Blănaru (88 Padovei), Belecciu, Mihăeș, Oanea – Vântu (54 Istrate), Honea, Chirilă, Artenie (72 Scânteie) – Hurdubei, Tudorache. Antrenor: Mihai Ionescu.

Metalosport: Jalbă – Oprea, Răgălie, Cîrjă, Gâță – Iancu (90+2 Sevastian), Munchiu, Constantinescu, Zaharia (35 M. Blănaru; 84 Perju) – Anasatasie, Mihu (75 Stancu). Antrenor: Mihai Ciobanu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.