Handbal masculin, Divizia A / CSSM Bacău continuă cu Gabi Armanu la timonă

Reunire CSSM Bacau 1Handbaliștii de la CSSM Bacău s-au reunit luni dimineață, începând pregătirile pentru sezonul 2016-2017. Deși invitată de Federația Română de Handbal să participe în Liga Națională, gruparea băcăuană a declinat oferta, din cauza bugetului insuficient. CSSM Bacău va primi de la Consiliul local 700.000 de lei, deși solicitase 2.000.000. În aceste condiții, în această vară au părăsit echipa Răducu Tamaș (HC Vaslui), Bogdan Moisă (HC Doborgea Sud Constanța), Bogdan Rață (CSM Focșani), Florin Ciubotariu (CSU Suceava), Yevgen Buinenko (Motor Zaporoje) și Alexandru Popia (Dunărea Călărași). La capitolul sosiri figurează doar extrema dreaptă Călin Leordean.

La reunirea din prima zi a lunii august au fost prezenți seniorii Ciprian Bobeică, Richard Freiwald, Mihai Cotinghiu, Gabriel Dumitriu, Robert Gal, Alexandru Juverdianu, Călin Leordean și Ionuț Uruianu, împreună cu mai mulți componenți ai echipei de juniori I a clubului – Andrei Iștoc, Maxim Oancea, Ionuț Atănăsoaei, Răzvan Totir, Bogdan Dima, Bogdan Doboş, Mihai Rusu. Juniorii Dragoș Hanțaru, Ionuț Broască, Vlăduț Rusu și Alexandru Ionescu se află în cantonament cu naționala care va participa la grupa valorică B a campionatului european, în perioada 15-21 august, în Georgia.

În sezonul viitor, care va începe pe 17 septembrie, echipa va fi pregătită de Gabriel Armanu, pregătirile urmând să aibă loc în Bacău, cu excepția partidelor de verificare. În primul week-end din septembrie, se intenționează organizarea Cupei Municipiului Bacău, unde vor fi invitate viitoare adversare ale formației băcăuane în Divizia A. De altfel, se preconizează ca CSSM Bacău să fie în cărți pentru promovarea în Liga Națională, echipele care mai pot emite pretenții din seria A fiind CSU Galați, CSM Ploiești, Politehnuica Iași și HC Buzău.

Reunire CSSM Bacau 2

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.