Volei feminin, Cupa Challenge / Adversar dificil pentru Știința Bacău în 16-imi

Bursa BBSKMiercuri, la Varna, a avut loc tragerea la sorți a partidelor din ediția 2016-2017 a Cupei Challenge la volei feminin. În 16-imile de finală ale competiției, Știința Bacău va întâlni echipa turcă Bursa BBSK, câștigătoarea trofeului în 2015 și semifinalistă în 2016, când a fost eliminată de CSM București. Turcoaicele au încheiat pe locul 6 ultima ediție de campionat, avându-l pe banca tehnică pe fostul antrenor de la CSM Târgoviște, Dragan Nesic. Prima manșă a disputei Știința – Bursa va avea loc la Bacău, în intervalul 13-15 decembrie, returul urmând să se joace în Turcia, între 10 și 12 ianuarie 2017. Cealaltă echipă românească înscrisă în Challenge Cup, CSM București (deținătoarea trofeului), va întâlni în 16-imi echipa greacă Olympiacos Pireu.

Până atunci, să sperăm că noile autorități locale își vor întoarce fața și către cea mai titrată echipă a Bacăului, asigurându-i mijloacele financiare pentru viitorul sezon.

Nu cred că am picat foarte bine, ținând cont de faptul că întâlnim echipa care a câștigat acum 2 sezoane trofeul, iar anul trecut a jucat în semifinale și, în plus, mai jucăm și acasă primul meci. Dacă e, totuși, să vedem și jumătatea plină a paharului, faptul că jucăm returul în ianuarie anul viitor înseamnă că ne-am calificat în primăvara europeană, nu ? Florin Grapă

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.