Florin Grapă cere ca meciurile disputate de Știința și Dinamo în ultima etapă să fie programate în aceeași zi și la aceeași oră

Florin GrapaAntrenorul principal al Științei Bacău s-a declarat mulțumit de victoria obținută sâmbătă seara și le-a felicitat pe elevele sale: ”Bine că s-a terminat așa, ar fi fost păcat să pierdem setul 4, după ce am condus tot timpul. Dinamo e o echipă care știe volei, cu jucătoare care joacă din experiență și pe care le-au ținut picioarele, iar asta e mare lucru. N-a fost un meci senzațional, a fost un meci de luptă, dar știți că eu prefer să nu joc foarte bine și să câștig, iar asta s-a întâmplat azi. N-am făcut un meci de excepție, dar am câștigat, iar pentru asta fetele noastre merită felicitate.”

Florin Grapă a ținut să mulțumească și publicului băcăuan prezent în număr mare la meciul cu Dinamo: ”Aportul publicului a fost foarte important și le mulțumesc din tot sufletul. Le mulțumesc suporterilor noștri pentru că sunt alături de noi în continuare, în aceste momente mai puțin favorabile.”

Tehnicianul Științei Bacău a ținut să atragă atenția și asupra unei anomalii de programare a partidelor din ultima etapă a sezonului regulat: ”Pentru ultima etapă, eu cred că Federația Română de Volei are o problemă. Meciul Dinamo – CSM Târgoviște a fost programat luni, 21 martie, fiind televizat, după ce toate celelalte partide, inclusiv a noastră de la Penicilina Iași, se vor fi disputat, iar asta nu e corect. Vom solicita federației ca noi și Dinamo să jucăm în aceeași zi și la aceeași oră, adică luni, 24 martie, de la ora 18.”

Antrenorul dinamovist Branko Gajic s-a supărat ca văcarul pe sat fiindcă a pierdut și a refuzat țâfnos să dea declarații. Poate că Federația Română de Volei ar trebui să includă în regulament sancționarea unor astfel de atitudini.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.