Handbal masculin / HC Vaslui – CSSM Bacău 30-33 (18-17)

HC Vaslui - CSSM BacauDivizionara secundă CSSM Bacău și-a continuat seria partidelor de verificare cu o deplasare la Vaslui, pe terenul unei echipe pe care e foarte posibil s-o întâlnească și în barajul de promovare. Deși lipsită de cei trei internaționali de tineret, echipa pregătită de Bogdan Voica s-a impus după un meci cu multe răsturnări de scor. Astfel, băcăuanii s-au desprins la 8-4 în minutul 8, conducând apoi cu 11-7 în min. 12. Gazdele au egalat la 12 (min. 16), Hanțaru a făcut 16-13 pentru CSSM în min. 22, dar vasluienii au intrat la cabine cu avantaj minim.

Echipa lui Sandu Iacob a început mai bine repriza a doua, a condus cu 22-19 în min. 38, după care Câmpan (trei goluri consecutive) și Rață i-au adus din nou pe oaspeți în avantaj. HC Vaslui a condus pentru ultima dată în min. 52 (27-26), apoi băcăuanii au luat conducerea și nu au mai cedat-o până la final, ultimele 3 goluri ale oaspeților fiind realizate de juniorul Dragoș Hanțaru. Pentru CSSM Bacău urmează turneul de la Sighișoara, de joi până sâmbătă, unde le va întâlni, în ordine, pe HCM Sighișoara, CSM Oradea și CSM Ploiești.

HC Vaslui: Stănescu, Pralea – Soare (5 goluri), Hrimiuc (5), G. Cotinghiu (3), G. Bujor (3), Polocoșer (3), Roșu (3), Moldovanu (2), Hagiu (2), Barac (2), Pasere (1), Sandu (1), M. Bujor. Antrenori: Sandu Iacob și Alexandru Acsinte.

CSSM Bacău: Bobeică, Tamaș, Freiwald – Moisă (7), Câmpan (7), Hanțaru (5), Ciubotariu (4), Buinenko (3), Cotinghiu (3), Rață (3), Broască (1), Popia. Antrenor: Bogdan Voica.

Foto: facebook CSSM Bacău

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.