Volei, Divizia Junioare / CSS Bacău – CS B.P. Hașdeu Buzău 3:1 (-10, 17, 22, 21)

CSS Bacau - CS BP Hasdeu Buzau 11Nimic din ceea ce s-a întâmplat în primul set nu anunța deznodământul fericit pentru gazde. Oaspetele au câștigat primul parțial de o manieră categorică, cu un serviciu foarte bun și beneficiind de o preluare dezastruoasă a băcăuancelor. Din fericire, după dușul rece suferit, elevele lui Traian Șnel s-au trezit, izbutind să-și îmbunătățească atât preluarea, cât și serviciul. La toate acestea, s-a adăugat prestația foarte bună a Karinei Görbe, ale cărei atacuri au destabilizat tabăra buzoiană.

După un set secund câștigat la 17, echipa gazdă le-a câștigat și pe următoarele două, după reveniri spectaculoase. Astfel, în setul al treilea, CSS Bacău a întors de la 16-20, iar în cel de-al patrulea, de la 18-21, partida încheindu-se, oarecum firesc, cu un atac al Karinei Gorbe. CSS Bacău a evoluat în alcătuirea: Isabela Demșa (Alexandra Bacoiu), Karina Görbe, Mădălina Boboc (Laura Pupăză), Cezara Stanciu, Alexandra Cucu, Mădălina Iacobiță, Oana Popescu – libero. Antrenor: Traian Șnel.

Echipa băcăuană are 4 victorii din 4 meciuri și va disputa următoarea partidă pe 14 februarie, pe terenul celor de la LPS Unic Piatra Neamț.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.