Minihandbal, galerie foto / Festivalul la care toți copiii au ieșit învingători

Minihandbal ”Simba Invest is Golden” 2015 9ACS Golden Kids Bacău a organizat sâmbătă, la complexul Gepex, cea de-a treia ediție a festivalului de minihandbal ”Simba Invest is Golden”. Turneul s-a desfășurat la trei categorii – 2003-2004 fete, 2003-2004 băieți și 2005-2008 fete și băieți, cu participarea a numai puțin de 8 cluburi:

ACS Golden Kids Bacău, OK Sport Onești, Colegiul Sportiv ”Nadia Comăneci” Onești, LPS Iași, CSS Tg.Neamț, CSU Suceava, CSS Tecuci și Școala gimnazială nr. 80 București. S-a jucat fără scor, doar pentru plăcerea celor mici și a celor prezenți în număr destul de mare să-i vadă, așa că Festivalul a avut numai câștigători.

Iată ce ne-a spus fostul internațional băcăuan Sandu Iacob, sufletul manifestării: ”Este a treia ediție a competiției, datorită sponsorului principal, Simba Invest, la care s-au adăugat cei de la Gepex și Federația Europeană de Handbal, prin persoana lui Alexandru Acsinte, care oferă premiile. E o ocazie să ne bucurăm de prezența și de zâmbetele  copiilor, pentru că prin ei ne regăsim motivația zilnică în ceea ce facem și noi. Sunt bucuros că suntem la a treia ediție și de fiecare dată vin alte echipe, fiindcă încercăm, cel puțin la nivelul Moldovei, să promovăm genul acesta de spectacol. La această vârstă, așa trebuie făcut sportul, când se trece la juniori III e altceva, dar, până atunci, plăcerea trebuie să primeze. ”

Un comentariu la „Minihandbal, galerie foto / Festivalul la care toți copiii au ieșit învingători”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.