Fotbal, Liga a II-a / Au tăiat porcul și au anunțat disponibilizările de iarnă

Taierea porcului la ”Letea” 1Ultima reunire a echipei Sport Club Bacău din anul 2015 a fost una cu mult sânge. Cu 3 zile înainte de ”Ignat”, la baza ”Letea” s-a tăiat porcul, activitate însoțită de toate cele tradiționale la noi. “Era normal să avem o ultimă întâlnire organizată în acest an. 2015 a fost un an greu pentru noi și, la începutul anului, nu puțini erau cei care spuneau că ne desființăm. Din fericire, încă existăm și țin să mulțumesc celor care ne-au fost alături – jucători, conducere tehnică sau angajați ai clubului, sponsori și toți cei care ne-au susținut. Nu în ultimul rând, vreau să mulțumesc publicului care ne-a sprijinit și îmi doresc ca, în anul care vine, numărul spectatorilor să crească, iar evoluțiile noastre să-i mulțumească”, a declarat președintele Cristi Ciocoiu pentru site-ul clubului.

De asemenea, antrenorul Cristian Popovici a anunțat că gruparea băcăuană se va despărți, în această iarnă, de 4 jucători: Pungă, Sascău, Pavel și Antim. Reunirea lotului SC Bacău este programată pentru 11 ianuarie 2016.

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Au tăiat porcul și au anunțat disponibilizările de iarnă”

  1. Ex-uniristul Alexandru Giurgiu a evoluat numai 6 luni la Performanţa Ighiu, fotbalistul de bandă stânga plecând la divizionara secundă SC Bacău (locul 6 în Seria 1).
    Al. Giurgiu venise vara trecută la nou promovata condusă de Adorian Himcinschi, de la Farul Constanţa, fiind considerat o piesă de rezistenţă a campaniei de transferuri, însă nu s-a impus ca titular, având de întâmpinat concurenţa juniorilor Cornea şi B. Bărculeţ, antrenorul utilizându-l în linia mediană. „Este opţiunea lui să plece şi i-am înţeles-o. Personal cred că în retur Giurgiu ar fi fost la alt nivel şi ne-ar fi ajutat. Ne-am înţeles asupra despărţirii amiabile şi i-am respectat decizia„, a precizat principalul Ighiului.
    Altfel, de luni, echipa poziţionată pe ultima treaptă a podiumului Seriei a 4-a va intra în cantonament centralizat, la Stadionul „Cetate”, până la finele săptămânii.

    Al. Giurgiu 23,5 ani; 1,87 m; fundas de picior stang (jucator de banda stanga). A jucat la Unirea Alba-Iulia, Tr.-Severin, Farul; are si 2 jocuri oficiale la Astra.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.