Să vină rusoaicele / Știința Bacău – Spartak Subotica 3:0 (18, 18, 12)

Stiinta Bacau - Spartak Subotica 1Voleibalistele de la Știința Bacău și-au făcut treaba cu conștiinciozitate și au obținut calificarea în sferturile de finală ale Cupei CEV. Deși, pe alocuri, preluarea băcăuană a mai tremurat în primele două seturi, în special la serviciile Jelenei Oluic, echipa pregătită de Florin Grapă a obținut o victorie poate mai ușoară decât s-ar fi așteptat. Asta în primul rând datorită faptului că au tratat meciul serios și au jucat la un nivel mai apropiat de potențialul real al echipei.

E foarte adevărat și faptul că Știința a ”beneficiat” și de cele nu mai puțin de 18 servicii greșite ale adversarelor, care l-au adus în pragul unei crize de nervi pe temperamentalul antrenor secund al sârboaicelor. Asta nu umbrește, însă, cu nimic, din meritele echipei băcăuane, în care toată lumea a jucat bine. Iar aici trebuie să subliniem o nouă evoluție excelentă a ”veteranei” Crina Bălțatu, prestația constant bună a centrilor (La Mulți Ani, Claudia !), dar și revenirea de formă a Cristinei Cazacu.

”A fost un meci bun al nostru și apreciez faptul că echipa noastră s-a mobilizat foarte bine. Le spuneam fetelor că vom avea un meci greu, fiindcă întâlneam o echipă bună, care nu avea nimic de pierdut. Mă bucur pentru faptul că anul 2016 ne va prinde în cupele europene, urmând ca echipa noastră să întâlnească deținătoarea trofeului, Dinamo Krasnodar”, a declarat antrenorul băcăuan Florin Grapă.

Într-adevăr, această calificare ne va oferi prilejul să asistăm la un meci de gală în ianuarie, când la Bacău va sosi Dinamo Krasnodar. Echipă rusă nu numai că e deținătoarea trofeului, dar are în componență și 3 campioane europene cu naționala Rusiei, printre care super-starul Tatiana Kosheleva, MVP-ul campionatelor europene din 2013,

Nu în ultimul rând, trebuie notat și succesul acțiunii ”Hai să jucărim!”, spectatorii băcăuani și voleibalistele Științei aruncând în teren câteva sute de jucării, care vor fi dăruite copiilor din mai multe familii nevoiașe.

Știința Bacău: Sabina Moisa (2 puncte), Denisa Rogojinaru (10), Cristina Cazacu (9), Tatiana Lupu (11), Claudia Gavrilescu (5), Crina Bălțatu (9), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Ioana Baciu și Lorena Ciocian. Antrenor: Florin Grapă.

Spartak Subotica: Emilija Antanasijevic (1 punct), Jelena Oluic (12), Aleksandra Cveticanin (7), Tanja Sredic (6), Ana Bogdanovic (4), Milana Rajlic (2), Aleksandra Jegdic  – libero. Au mai jucat: Katarina Jovic (2), Dragana Matic – libero. Antrenor: Slobodan Galesev.

Stiinta Bacau - Spartak Subotica 2

Un comentariu la „Să vină rusoaicele / Știința Bacău – Spartak Subotica 3:0 (18, 18, 12)”

  1. Cat de retardat mintal sa fii tu asazis politist comunitar,sa interzici accesul in parcarea salii sporturilor a….autovehiculelor ? am fost in multe,multe sali din tara si strainatate dar asa organizare ca la Bacau nu vezi nicaieri,o rusine…poate cineva se va sesiza totusi,bataia asta de joc la adresa suporterilor nu poate dura la nesfarsit.e deja caz inuman sa nu te lase cu o sticla de apa in sala,dar sa nu lasi sa parcheze oamenii mi se pare o aberatie extrema.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.