Fotbal, Liga a II-a / Gloria Buzău – Sport Club Bacău 2-0 (0-0)

Sport Club Bacau - Gloria Buzau 21Divizionara secundă Sport Club Bacău a încheiat anul cu o înfrângere în deplasare, dar rămâne pe loc de play-off. În partida de la Buzău, băcăuanii au avut două ocazii în finalul primei reprize, prin Țuțu și Adăscăliței, dar buzoienii au deschis scorul în chiar primul minut al mitanului secund. Răduca a înscris cu capul, din 6 metri, pentru ca, la jumătatea reprizei secunde, Ghiță să stabliească scorul final tot din careul mic al oaspeților. Sport Club Bacău va ierna pe locul 6, iar la reluarea sezonului regulat, pe 27 februarie, va juca acasă, cu Oțelul Galați. În partida de la Buzău, Cristian Popovici a utilizat următorii jucători: Miron – Mihălăchioae, I. Ursu, Lozneanu, Burcă (70 Sascău) – Vraciu, Corban (78 Sahru), Adăscăliţei, Țuțu (75 Drugă) – Hurdubei, Ignea.

Celelalte rezultate ale etapei a 18-a: Oțelul Galați – Rapid CFR Suceava 3-0, ACS Berceni – Bucovina Pojorâta 4-0, CS Balotești – Dacia Unirea Brăila 1-0, Farul Constanța – Dunărea Călărași 2-6 și Ceahlăul Piatra Neamț – Academica Clinceni 0-2. Rapid București a stat.

Clasament Liga a II-a, seria I

3 comentarii la „Fotbal, Liga a II-a / Gloria Buzău – Sport Club Bacău 2-0 (0-0)”

  1. La munte, Ursu si Ciuta se vor simti in largul lor. Insa, sa se fereasca de Tintea. Jucatorii intentionau sa joace dupa Punga, dar cum banii nu sunt punctul forte, pana la urma au jucat dupa Ureche. Vindecarea ar putea veni de la Vraciu. Daca nu, raman rugaciunile lui Adascalitei, …dupa Pavel. Altadata cronicarii scriau despre Miron – Costin. A plecat Costin. Daca ar veni un Grigore, s-ar putea scrie despre Grigore – Ureche. Nu e exclus sa se incerce un stil de fotbal german, cu Sascau si Nemtanu. In final, Lozneanu ne sugereaza ca un loz e mai bun decat pariurile…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.