Handbaliștii joacă la ”Orizont”, voleibalistele sunt exilate la Piatra Neamț !

Stiinta Bacau - Apollon Limassol 26Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Bacău a anunțat cluburile care utilizau Sala Sporturilor din Bacău că, în respectiva locație, sunt suspendate toate activitățile, începând cu 14 noiembrie, până la remedierea deficiențelor constatate de controlul ISUJ Bacău, adică pe termen nelimitat. În aceste condiții, meciul de duminică (ora 11), din Divizia A de handbal masculin, dintre CSSM Bacău și Cimentul Bicaz, se va disputa la sala Orizont.

În ceea ce privește echipa de volei feminin Știința Bacău, aceasta va juca partidele de pe teren propriu la Piatra Neamț. Astfel, derby-ul cu CSM Târgoviște de luni (ora 18), va avea loc în Sala Polivalentă II din municipiul de la poalele Pietricicăi. Nu am aflat de ce se întâmplă toate acestea și până când, deoarece se pare că onor conducerea sportului băcăuan nu discută cu presa în afara programului.

Un comentariu la „Handbaliștii joacă la ”Orizont”, voleibalistele sunt exilate la Piatra Neamț !”

  1. Este o mare magarie, dar numai in provincie ! Din cate stiu,voleibalistele au jucat cu C.S.M. Bucuresti intr-o sala la subsol, dar asta nu conteaza pentru BUCURESTENII care au si alte interese in afara de siguranta si performanta de parca nimic nu s-ar fi intamplat la Bucuresti, ci la Bacau sau la Piatra Neamt.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.