Volei, Divizia Speranțe / Trei victorii categorice ale campioanelor de la CSS Bacău

CSS Bacau - CSS Buzau 26Campioanele naționale la minivolei au trecut în acest sezon la categoria ”Speranțe”, calitate în care au susținut primele partide oficiale. CSS Bacău a organizat, sâmbătă și duminică, primul turneu al seriei B a campionatului național, din care mai fac parte CSS Buzău, CSM Brăila și CSM LPS Focșani. Tinerele voleibaliste au câștigat fără drept de apel toate cele trei partide: 3:0 (25-10, 25-6, 25-14) cu Focșaniul, 3:0 (25-9, 25-12, 25-11) cu Brăila și 3:0 (25-13, 25-12, 25-15) cu Buzăul.

”Sunt mulțumit de rezultate, dar sunt convins că fetele noastre pot mai mult. N-aș vrea să ne entuziasmăm foarte tare, pentru că mai sunt multe meciuri de disputat, iar Buzăul rămâne un adversar de temut, chiar dacă le-am învins neașteptat de ușor. Trecerea de la minivolei e una destul de bruscă, în care foarte importante sunt serviciul și preluarea, iar cine se adaptează cel mai repede câștigă”, ne-a declarat antrenorul echipei CSS Bacău, Dumitru Matanie.

Sextetul de bază al echipei băcăuane este format din Iulia Matanie, Nicola Juncu, Alexandra Adragăi, Neidi Enache, Mădălina Airoaie și Denisa Sava. Din lotul CSSBacău mai fac parte Bianca Dodan, Bianca Popa, Bianca Ailincăi, Ioana Bunea, Carina Năstasă, Miruna Păduraru și Isabel Simut.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.