Eliminați de arbitru / Sport Club Bacău – ASA Tîrgu Mureș 0-1 (0-0)

SC Bacau - ASA Tg. MuresGeaba au murit tinerii la Revoluție, geaba a venit Burleanu în locul lui Mircea Sandu, jocurile se fac la fel, în afara terenurilor de joc. Un arbitru ce a venit evident cu temă, aceea de a-i duce mai departe cu orice preț pe mureșeni, a eliminat o echipă băcăuană foarte bună, care nu merita să piardă.

Vicecampioana a venit pe ”Letea” cu prima garnitură, avertizată fiind de eliminarea Craiovei. Și ce dacă ? Băieții lui Cristi Popovici au avut o primă repriză excelentă din care nu a lipsit decât golul (valabil). În minutul 5, Mihălăchioae a șutat spre vinclu, de la circa 18 metri, dar Viciu a respins miraculos. Doar două  minute mai târziu, șutul-centrare expediat de Vraciu s-a plimbat amenințător prin fața porții oaspeților. După o perioadă de dominare teritorială sterilă a oapseților, finalul  primei reprize le-a aparținut băcăuanilor. Același Viciu a respins cu dificultate o deviere a lui Vraciu din 7 metri, în minutul 41. Doar un minut mai târziu, același Vraciu șutează spre poartă, Burcă preia la 2 metri și înscrie dar este semnalizat în ofsaid. În ultimul minut al primei reprize, Viciu a intervenit din nou salvator, de această dată la șutul lui Dumitriu. Primul  mitan s-a încheiat cu un nedrept 0-0, după ce băcăuanii au fost mult peste vicecampioni.

La pauză s-au făcut, probabil, cărțile. În minutul 55, Gonzalez a căzut neatins de nimeni în careul băcăuan și, probabil conform celor stabilite la cabine, arbitrul a dictat penalty. Gorobsov a transformat cu fentă, după care gazdele au alergat zadarnic în căutarea egalării pe care ar fi meritat-o din plin. Partida s-a încheiat cu o lovitură liberă de la 18 metri ratată de Hurdubei și cu tragerile de timp jenante ale mureșenilor, care au obținut o calificare mincinoasă.

SC Bacău: Miron – Mihălăchioae, Lozneanu, Burcă, Drugă – Neagu (72 Grumezescu), Adăscăliței, Dumitriu (80 Țuțu), Pungă – Vraciu, A. Pavel (60 Hurdubei). Antrenor: Cristian Popovici.

ASA Tg. Mureș: Viciu – Golanski, Balaur, Gonzalez, Balic – Gorobsov, Brandan (65 Ndoye) – Hanca, Voiculeţ (80 Dedov), Louis Pedro (73 Kortzorg) – Axente. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Arbitru: Marian Balaci (Drobeta Turnu Severin); Asistenţi: Imre-Laszlo Bucsi (Sfântu Gheorghe) şi Gabriel Sabin Stroe (Piteşti).

2 comentarii la „Eliminați de arbitru / Sport Club Bacău – ASA Tîrgu Mureș 0-1 (0-0)”

  1. Arbitrul de cacao a facut-o cu buna stiinta, fiind cumparat. Nu se pune problema ca nu a vazut 2 infractiuni succesive. In rest, chiar daca un singur jucator de la a s a are salariul cat tot clubul bacauan, Bacaul a demonstrat ca poate juca aproape de nota 10. Cu inca un Hurdubei in locul lui Pavel, nu conta penalty-ul CADOU. A fost wececampioana, castigatoarea Cupei, a Supercupei (invingand, cu D. Petrescu, Steaua). Pentru Rapid, energizante, preparator, masa, s.a.m.d.

  2. E clar ca s-a umblat la arbitri ! iar pentru arbitrul din Sf.Gheorghe a fost usor sa-i vorbeasca pe ungureste ! Asa-i arbitrajul din Romania , chiar si pe timpul lui Burleanu . Pacat !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.