Avancronică / Știința Bacău – Apollon Prestige Limassol (miercuri, ora 17, Sala Sporturilor)

Stiinta Bacau - Nantes VB (3)Deținătoarea Cupei României se pregătește de o nouă aventură europeană. După doi ani de Champions League, elevele profesorului Florin Grapă evoluează în Cupa CEV, 16-imile competiției aducând în fața echipei băcăuane o adversară accesibilă – gruparea cipriotă Apollon Prestige Limassol. Un bun prilej pentru voleibalistele băcăuane de a-și reveni după eșecul suferit în campionat de la Craiova.

E greu, având în vedere că venim după înfrângerea neașteptată de la Craiova. Sper și sunt convins că echipa are puterea să se monteze pentru a câștiga categoric această partidă. De fapt, dacă vreți, acesta este și un examen de maturitate al echipei, gândindu-ne în continuare la campionat”, a declarat antrenorul principal al Științei Bacău, Florin Grapă.

Meciul Știința Bacău – Apollon Prestige Limassol va fi arbitrat de Eleni Daniilidou (Grecia, A1) și Arzu Emiroglu (Turcia, A2). Studenții beneficiază de intrare gratuită, pe baza unui document care să le ateste această calitate.

3 comentarii la „Avancronică / Știința Bacău – Apollon Prestige Limassol (miercuri, ora 17, Sala Sporturilor)”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.