Fotbal, Liga a III-a / Aerostar Bacău – Atletico Vaslui 3-0 (2-0)

Aerostar Bacau - Atletico Vaslui 11Aerostar Bacău a obținut o victorie categorică pe teren propriu, în cea de-a doua etapă a Ligii a III-a. Băcăuanii au început în trombă și, profitând de așezarea defectuoasă a apărării oaspeților, au înscris de două ori în primele 7 minute, prin Padovei (min. 2) și Homneac (min. 7). În minutul 12, Matei a fost faultat în careu de Tărtărău, care a fost și eliminat, însă portarul Cernat a parat penalty-ul executat de Tismănaru. 

Deși în inferioritate numerică, vasluienii au oferit o replică destul de consistentă, însă cei care au marcat au fost tot ”aviatorii”, în cel de-a doilea minut al reprizei secunde. Ichim a stabilit scorul final cu un șut din careu, după un corner de pe partea stângă. Oaspeților li s-a refuzat un penalty clar în minutul 76, când Patriche l-a faultat pe Tiron. ”Sunt mulțumit de rezultat, dar nu și de joc și e clar că mai avem de lucru la mentalitate”, a spus după meci antrenorul băcăuan Giani Florian.

Aerostar:Petrache – Ardei, Patriche, Ichim, Strat – R. Gheorghe (56 Artenie), Apostu, Padovei (46 Belecciu), Cr. Matei (61 Șt. Pavel) – Homneac, Tismănaru (67 Vl. Scânteie). Antrenor: Giani Florian.

Atletico: Cernat – Bîrsan, Crăciun, Tărtărău, Jitaru – Mitan (66 Iordache), Sluser – Mihăilă (56 Manea), Agache (80 Epure), Tabără (19 Sîrbu) – Tiron. Antrenor: Constantin Petrea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.