Cristina Cazacu: ”Cred că ne vom lupta pentru a câștiga titlul”

Cristina CazacuUna din noile jucătoare ale celei mai valoroase echipe a Bacăului este tânăra Cristina Cazacu. Născută la Tulcea pe 21 iulie 1994, a început voleiul la Clubul Sportiv Școlar din același oraș. În anul 2009, Cristina s-a transferat la Tomis Constanța, lansându-se în voleiul de înaltă performanță. Evoluează pe postul de secund, având 1,82 metri înălțime, iar în ultimele două sezoane a jucat la CSM București. Totodată, a fost convocată de mai multe ori la echipa națională. Iată un blitz-interviu realizat cu Cristina, înainte de primul ei antrenament la Știința.

Reporter: Cristina, cu ce gânduri ai venit la Știința Bacău?

Cristina Cazacu: Am venit aici cu gândul de a face treabă bună, de a munci, de a câștiga meciuri. Totodată, sper să ajungem cât mai departe in cupele europene.

R.: Cum vezi lupta pentru titlu în sezonul ce urmează?

C.C.: Eu cred că echipele sunt mai echilibrate din punct de vedere valoric decât anul trecut și cred că vom fi în primele 4, chiar luptându-ne pentru titlu.

R.: Crezi că vei avea probleme de acomodare la noua ta echipă?

C.C.: Cu siguranță, nu. Le cunosc pe fete, suntem prietene și nu se pune problema să nu mă acomodez sau să nu mă integrez în grup. Acum trebuie să mă acomodez cu orașul, cu oamenii, iar eu cred că acest lucru e mai greu. 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.