Cristian Popovici: ”Jucătorul care nu-și dorește să progreseze nu poate lucra cu mine”

Cristian PopoviciDivizionara secundă Sport Club Bacău și-a reluat pregătirile fără opt dintre jucătorii cu care a încheiat sezonul trecut: Petrariu, B. Rusu, Curiliuc, Vl. Pavel, Strugariu, C. Neagu, Luncanu și Căinari. Astfel, antrenorul Cristi Popovici dispune de 15 jucători din vechiul lot plus mai mulți juniori, în condițiile în care, în campionatul viitor, există obligativitatea utilizării a doi fotbaliști U19. ”Sper să mai aducem măcar doi jucători, dar până acum nu am găsit nimic care să se încadreze în plafonul nostru salarial. Important e că toți cei care au venit la pregătiri au făcut-o cu inima deschisă, în pofida problemelor financiare cu care s-au confruntat. Din punctul meu de vedere, un jucător care nu vrea să progreseze și să joace la un nivel mai ridicat pierde vremea la Bacău, pentru că mie nu-mi place să lucrez cu astfel de jucători”, a declarat Cristi Popovici într-o conferință de presă susținută vineri. Sâmbătă, Sport Club Bacău a susținut și primul joc de verificare al verii, la Târgu Neamț, acolo unde a învins cu 2-1 (2-0) pe Petrotub Roman (Liga a III-a). Programul amicalelor echipei băcăuane mai cuprinde teste cu Ceahlăul Piatra Neamț (6 august în deplasare și 15 august acasă) și Rapid CFR Suceava (13 august în deplasare și 22 august acasă), debutul Ligii a II-a fiind anunțat pentru 29 august.

În altă ordine de idei, președintele clubului băcăuan, Cristian Ciocoiu, l-a prezentat pe noul șef al Centrului de Copii și Juniori, fost fundaș al FCM-ului, Radu Ciobanu.

2 comentarii la „Cristian Popovici: ”Jucătorul care nu-și dorește să progreseze nu poate lucra cu mine””

  1. In schimb pe un jucător care-și dorește să progreseze și vrea să facă cu adevărat performantă, fără nici un fel de pretentii financiare, il refuză categoric.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.