Volei feminin / Profesorul Grapă acuză

CSM Bucuresti - Stiinta Bacau 8Într-un interviu acordat cotidianului ”Deșteptarea”, profesorul Florin Grapă acuză dur tergiversarea, de către Consiliul local Bacău, a acordării finanțărilor conform Legii 350/2005. Trebuie spus că, deși comisia de specialitate a avut ca termen de analiză a dosarelor data de 5 iunie, suntem în 24 iunie și abia ce s-au făcut anunțurile privind proiectele eligibile, fără comunicarea sumelor ori a termenelor de virare a primelor tranșe de bani. Exasperat de această întârziere, cel supranumit Sir Alex Ferguson de Bacău, datorită longevității la cârma Științei Bacău și a palmaresului prestigios, a izbucnit: ”Diminuarea bugetului alocat Sportului și, în special, întârzierile referitoare la proiectele pe Legea 350 au făcut ca echipa de volei feminin care în 2013 și 2014 a câștigat eventul campionat-Cupă, iar în 2015 a cucerit Cupa României să ajungă în situația financiară a unei nou promovate. E inadmisibil, pur și simplu, inadmisibil. (…) Eu i-am deranjat cu performanța! Vor să-mi arate cine sunt ei! “Ai nevoie de bani, Grapă? Uite că tot la noi ajungi!”. Ce vor, să mă fac preș? Asta niciodată! Niciodată nu mă voi face preș! Eu nu mi-am bătut joc de bani. Am cheltuit banii publici ca și cum ar fi fost ai mei: cu simț de răspundere. N-am făcut transferuri senzaționale și tot nu mi-au ajuns 26 de miliarde. Cum să-mi ajungă acum 20 de miliarde, când toate rivalele se întăresc?”, a declarat profesorul Grapă pentru ”Deșteptarea”.

Dacă mai e nevoie, reamintim că voleibalistele de la Știința sunt singurele care au adus, în ultimii ani, trofee pentru Bacău și care au evoluat în Champions League. Aceste lucruri par, însă, să nu-i sensibilizeze pe aleșii locali, foarte atenți, în schimb, la sporturi ”de mare impact social” cum ar fi airsoftul sau powerliftingul, ca să dăm doar două exemple dintr-o listă mai lungă. Florin Grapă a mai rostit un adevăr trist: ”Primăria sprijină sportul băcăuan? Așa de bine îl sprijină, că-l distruge!”

 

Un comentariu la „Volei feminin / Profesorul Grapă acuză”

  1. De la jocurile administratiei i s-a tras si echipei de handbal masculin.Au schimbat regula in timpul camionatului adica i-a pus sa imprimute 575000 lei .Woau cine iti da atatia bani fara o garantie??Si pe un termen nedeterminat?!? Ca sa nu mai spunem ca toti sponsorii mai putin DEDEMAN si-au inchis pusculita tot din cauza zvonurilor de la primarie.Poate „revitalizeaza”handbalul masculin cel care l-a „revitalizat „si pe cel feminin in anii din urma,adica imul din umbra primarului.O sa ducem dorul atmosferei create de handbalul masculin si de voleiul feminin care au dus numele orasului Bacau si a sponsorilor in toata Europa.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.