Fotbal, juniori / Victorie de prestigiu pentru FC Bacău la Piatra Neamț

FC Bacau - grupa 2006Dupa muncă si răsplată. Școala Fotbal Club Bacău s-a întors de la Cupa Prichindelul, competiție desfășurată la Piatra Neamț, cu trei rânduri de medalii. Grupa 2006, antrenată de Vasile Jercălău, a spart gheața la competiții naționale și a urcat pe prima treaptă a podiumului, la capătul unui parcurs spectaculos din toate punctele de vedere. Tinerii jucătorii s-au impus categoric în fiecare meci fără a primi gol.

Rezultate:

FC Bacau-FC Onesti 17-0

FC Bacau- Ceahlaul Piatra Neamt 8-0

Finala mare: FC Bacau – LPs Roman 8-0.

Florin Mihaila a fost declarat cel mai tehnic jucător, iar Nicholas Horvat a fost golgheter.

„Au jucat la adevărata lor valoare și trebuie să recunoaștem că le-a ieșit totul. Chiar și așa, mai este de lucru pentru că ne aflăm abia în faza în care acești copiii se îndrăgostesc, cu adevărat, de fotbal. Au nevoie de cât mai multe jocuri pentru a-și dezvolta calitățile. La vârsta lor e important să joace fotbal din plăcere, rezultatele importante vor veni în timp. Nu trebuie să ne îmbătăm cu apă rece, dar acum trebuie să ne bucurăm pentru acest parcurs de excepție de la Cupa Prichindelul. Îi felicit pe toți, inclusiv pe părinți, pentru că sunt alături de noi”, a declarat Vasile Jercălău.

Lot FC Bacău – grupa 2006: Dragoș Mireanu-Nicholas Horvat, Florin Mihăilă, Dumitru Danielle, Denis Jadev, David Pavăl, Robert Nuțu, David Păduraru, Ștefan Andrieș și Tudor Belciu.

Grupa 2005, antrenată de Cristi Hăisan, a fost și ea aproape de medaliile de aur, dar a trebuit să se mulțumească cu cele de argint. O reușită, chiar și așa pentru că locul doi la Cupa Prichindelul e un pas înainte.

Rezultate:

FC Bacău – Viva Activ Buhuși 3-3, 5-3 după loviturile de departajare

FC Bacău – CSM Focșani 3-0

Finala mare: LPS Piatra Neamț-FC Bacău 4-0

“E bine pentru moment. Evoluțiile sunt în creștere și avem timp să aducem și trofee în Bacău. Sunt sigur că nu va dura mult până când acești copiii minunați vor urca pe cea mai înaltă treaptă a podiumului”, a declarat Cristi Hăisan

Lot FC Bacău- grupa 2005: Robert Hăisan, Bogdan Berkovici, Bryan Cadar, Denis Sumănaru, Lucas Mihăilă, Emanuel Tomiță, Patrik Gălățanu, Alberto Popa, Marian Pruteanu, Tudor Antohi, Rareș Bordeianu, Traian Ciubotaru, Ștefan Ciuchi și Ștefan Mihăilă.

Podiumul medaliilor obținute de Fotbal Club Bacău  a fost completat de grupa 2007, antrenată de Vasile Jercălău, care a urcat pe treapta a III-a obținând astfel medaliile de bronz.

Rezultate:

FC Bacău-Corona Brașov 1-0

FC Bacău-Ceahlăul Piatra Neamț 0-1

Finala Mică:FC Bacău-Juniorul Suceava 1-0

„Cu mai multă încredere am fi putut obține medalii mai strălucitoare, dar nu rezultatele sunt cele mai importante acum. Pe primul loc, în viziunea mea, e plăcerea de a juca fotbal. Sunt copiii și nu trebuie să uităm acest aspect foarte important”, a spus Vasile Jercălău

Lot FC Bacău-grupa 2007: Alexandru Munteanu, Ștefan Stoleru, Matei Afemei, Mădălin Munteanu, Aaron Munteanu, Alessio Moroșanu, Lorin Oprea, Paul Enea, Ștefan Movileanu, George Codreanu, Andrei Lăpușneanu și Dragoș Bordeianu.

Cătălin Cojocaru- P.R. FC Bacău

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.