Fotbal, Liga a II-a / Gloria Buzău – Sport Club Bacău 2-1 (1-1)

Gloria Buzau - Sport Club BacauSport Club Bacău a pierdut sâmbătă, la Buzău, după ce a început , practic, partida de la 1-0. În minutul 2, Curiliuc a deschis scorul după ce l-a lobat pe Sârbu din 14 metri, iar Andrei Pavel a ratat singur cu portarul zece minute mai târziu. Gazdele au egalat în minutul 32, atunci când Dăniță a marcat

cu capul de la 10 metri, după centrarea lui Dumitrescu. Golul victoriei gazdelor a fost marcat cu un sfert de oră înainte de final de nou-intratul Răduca, din 2 metri, după centrarea lui Iordache. În minutul 83, Curiliuc a avut egalarea în vârful ghetei, dar a șutat peste poartă de la 6 metri, singur cu portarul. Băcăuanii rămân pe locul 5, iar sâmbăta viitoare vor primi replica celor de la Rapid CFR Suceava. În celelalte două partide din etapa a IV-a a play-off-ului, Rapid CFR Suceava – FC Voluntari 1-3 și Academica Argeș – CF Brăila 3-1.

Gloria Buzău: Sârbu – Iordache, Vlaicu, Dăniţă, Tigoianu (46 Burlacu) – Popescu, Cl. Dumitrescu (89 Ferdin), G. Marcu, Drăguț (73 Răduca) – Dedu, Pălimaru. Antrenor: Viorel Ion.

SC Bacău: Savu – Mihălăchioae, Burcă, Lozneanu, Sascău – Luncanu, Taban, Țuțu, Neagu (65 Pungă) – A. Pavel (81 Vl. Pavel), Curiliuc (85 Enea). Antrenor: Cristian Popovici.

Arbitru: Florin Costin Dan (Chirnogi). Asistenţi: Florin Liviu Burlacu (Urziceni) și Ionuţ Babadac (Alexandria).

 

Un comentariu la „Fotbal, Liga a II-a / Gloria Buzău – Sport Club Bacău 2-1 (1-1)”

  1. fotbalul se joaca pe goluri nu pe ocazii, poti sa ai 10 de ocazii intr-un meci, dar degeaba ai acele 10 de ocazii daca din acele 10 ocazii nu fructifici macar 3, si ca sa poti sa le ructifici iti trebuie atacanti care au simtul golului nu atacanti care rateaza singuri cu portarul

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.