Fotbal, juniori / Echipele FC Bacău, pe podium la Iași

FC Bacau la Holiday Magic Cup Iasi (2)Fotbal Club Bacău s-a întors de la Iași, unde a participat la Holiday Magic Cup, cu medaliile de bronz, dar și cu satisfacția că a participat la turneul celor mai bune echipe din Moldova. La competiția desfășurată în orașul celor șapte coline, FC Bacău a fost reprezentat de grupele 2005 și 2006, ambele clasându-se pe treapta a III-a a podiumului.

Un turneu special

Denis Sumănaru, un Dennis Bergkamp al Bacăului, și Florin Mihăilă și-au aniversat zilele de naștere alături de coechipierii din familia Fotbal Club Bacău.  Din păcate, Florin Mihăilă, component al grupei 2006, deși a făcut deplasarea la Iași, nu a putut evolua din cauza unei accidentări. “A vrut să fie alături de noi pentru a petrece împreună cea mai specială zi din viața lui”, a spus Vasile Jercălău.

Tinerii jucători au avut ocazia să evolueze sub privirile lui Toto Schillaci, câștigătorul „Ghetei de Aur” a Campionatului Mondial de Fotbal din 1990!

 

Fotbal Club Bacau, grupa 2005: Bryan Kadar, Robert Hăisan, Traian Ciubotaru, Marian Pruteanu, Rareș Bordeianu, Lucas Mihăilă, Patrick Gălățanu, Denis Sumănaru, Tudor Antohi și Alberto Popa. Antrenor: Cristi Hăisan

 

Meciuri în grupa:

FC Bacău – Steaua Magic iași 2-0 ( au marcat: Marian Pruteanu și Traian Ciubotaru)

FC Bacău – FC Botoșani 1-0 ( a marcat Patrick Gălățanu)

Sferturi de Finala

FC Bacău – Magic Iași 3-1 (au marcat: Denis Sumănaru, Tudor Antohi și Traian Ciubotaru)

Semifinale

Comstar Vaslui – FC Bacău 4-0

Finala Mică

FC Bacău – Viitorul Bârlad 1-0 (a marcat:Marian Pruteanu)

Cristi Hăisan-antrenor FC Bacău ( grupa 2005): Un turneu foarte bun din toate punctele de vedere. Am întâlnit echipe valoroase și ne-am luptat de la egal la egal cu ele. Am terminat grupa cu două victorii, în sferturi am fost din nou la înălțime, dar in semifinale, pe fondul oboselii, am pierdut. Ne-am revenit in finala mică și am luat locul trei, unul meritoriu si dătător de speranțe pentru FC Bacău.

Grupa 2006

Fotbal Club Bacau, grupa 2006:  Dragoș Mireanu, David Pavăl, David Păduraru, Mario Andrieș, Daniele Dumitru, Tudor Belciu, Mădălin Munteanu, Ștefan Andrieș, Robert Nuțu și Dragoș Bordeianu.

Meciuri în grupă:

CSM Focșani-FC Bacău 4-1 (pentru FC Bacău a marcat: David Pavăl)

FC Bacău – LPS Vaslui 4-0 (pentru FC Bacău au marcat: Danielle Dumitru -3 și Robert Nuțu)

Unirea Ruginoasa – FC Bacău 3-1 (pentru FC Bacău a marcat:Ștefan Andrieș)

Sferturi de Finală

FC Bacău- Atletico Vaslui 4-1 (au marcat: Robert Nuțu-2, Mădălin Munteanu și Danielle Dumitru)

Semifinale

Unirea Ruginoasa- FC Bacău 5-2 (pentru FC Bacău au marcat David Pavăl și Daniele Dumitru)

Finala Mică

FC Bacău – Luceafărul Suceava 1-0 (a marcat Ștefan Andrieș)

Vasile Jercălău – antrenor FC Bacău ( grupa 2006): Faptul că am jucat în cea mai tare grupă ne-a ajutat. CSM Focșani e echipa care a  reprezentat România la  „The Mundialito“, în Portugalia, competiţie la care orice copil visează să ajungă. Unirea Ruginoasa e o altă echipă de top, pe care am învins-o acum două săptămâni. Au fost meciuri echilibrate, iar diferența pe tabelă s-a facut doar datorită unor greșeli individuale, care pot apărea oricând la acest nivel. Ne-am luptat până la capăt și am câștigat medaliile de bronz. La anul, cu siguranță medaliile vor avea altă culoare. Îmi felicit copiii pentru dăruire și pentru plăcerea de a juca fotbal

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.