Participare băcăuană la CN de judo de la Focșani

SCM Bacau la Euroregiuni U16Sala Polivalentă a municipiul Focșani a fost gazda finalei Campionatului Naţional de Judo U16 (născuţi 2000-2001), m+f atât la Individual cât și la Echipe pe Euroregiuni. Concursul s-a desfășurat pe durata a trei zile într-o atmosferă de nivel național. Amenajată ca pentru atmosferă de sărbătoare, gazdele și sponsorii aferenți au contribuit la buna desfășurare a competiției. Sportivii de la S.C.M. Bacău pregătiți și însoțiți de prof. Aurel Chelariu, antrenor emerit, au reușit să cucerească un loc V prin Pușcașu Ionuț și locul VII – Burcă Alex.

Finala pe echipe la Euroregiuni s-a desfășurat mai în forță, deoarece toți sportivii care au luptat la individual doreau să-și ia REVANȘA neșansei din ziua precedentă și să demonstreze că au o valoare mai bună. Au fost înscrise în concurs un număr de 8 echipe iar Euroregiunea1, Nord–Est (Moldova), a cucerit medalia de argint. Componenții echipei de la Euroregiune au fost CSS-Unirea Iași, Onești, Gura Humorului, LPS-Roman și SCM/JC-Royal Bacău(Prosie Dragoș, Pușcașu Ionuț, Burcă Alex. și Benchea Leonard)

Sâmbătă 04.04.2015, are loc în municipiul G.Humorului, etapa de Euroregiune pentru U15(n.2001-2002). De la  SCM/J.C.Royal Bacău participă un număr de 10 sportivi însoțiți de prof.Aurel Chelariu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.