Formalitate / Știința Bacău – ”U” Cluj 3:0 (25-14, 25-19, 25-17)

Stiinta Bacau - U ClujLa mai puțin de 48 de ore distanță de meciul din Cupa CEV, disputat în Polonia, campioana României a jucat acasă un meci care, conform programării, trebuia să aibă loc la Cluj-Napoca, în compania ultimei clasate din Divizia A1. O partidă care trebuia bifată și pe care și-au pus amprenta atât oboseala, cât și nivelul valoric foarte slab al ardelencelor.

Echipa pregătită de Florin Grapă a avut nevoie de 66 de minute pentru a învinge un adversar net inferior, pe care îl învinsese în tur la 15, la 8 și la 4. Tehnicianul campioanei a folosit toate jucătoarele, mai puțin pe Olena Novgorodchenko, accidentată stupid la încălzire, de o adversară care a trecut, din greșeală, dincolo de fileu și a călcat-o pe voleibalista ucraineană. Să sperăm că nu e nimic grav. Sâmbătă, de la ora 11, în ultima etapă a sezonului regulat, Știința Bacău va juca pe teren propriu, cu o altă echipă de subsol, SCMU Craiova, antepenultima clasată.

ȘTIINȚA: Ioana Baciu (13 puncte), Alexandra Sobo (10), Denisa Rogojinaru (9), Tatiana Lupu (7), Anastasia Harelik (7), Sabina Moisa (7), Tesca Andrew-Wasylik – libero. Au mai jucat: Alexandra Badea (5), Crina Bălțatu (2), Irina Radu (1) și Mihaela Albu – libero. Antrenor: Florin Grapă.

U CLUJ: Alexandra Ariton (9), Alexandra Ciontoș (8), Raluca Bucur (6), Medeea Clăteșteanu (3), Andreea Nițulescu (3), Monica Puianu, Lorena Dancu – libero. Au mai jucat: Alexandra Bara (1), Ruxandra Dănăilă (1), Andreea Klein și Rada Beudean. Antrenor: Dănuț Ciontoș.

 

2 comentarii la „Formalitate / Știința Bacău – ”U” Cluj 3:0 (25-14, 25-19, 25-17)”

  1. sa speram ca in play-off vom avea alta pofta de joc ,de la libero pana la ridicatoare,altfel o sa fie cam greu.Hai Stiinta !

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.