Cu Lazăr prim-solist / Știința Bacău – CSU Știința București 3:1 (25-13, 20-25, 25-14, 25-14)

Stiinta Bacau - CSU Stiinta Bucuresti 1Voleibaliștii de la Știința Bacău s-au calificat sâmbătă în faza a II-a a play-off-ului Diviziei A2, după victoria cu CSU Știința București. Băcăuanii pierduseră săptămâna trecută în capitală (1:3), dar s-au impus relativ lejer în meciul decisiv de pe teren propriu. Trebuie menționat, însă, că ”locomotiva” gazdelor a fost veteranul Roberto Lazăr (35 de ani), omul cel mai căutat de ridicătorul Achimescu și care a rezolvat cu bine cele mai multe dintre mingi. De altfel, atunci când ”Lupu” n-a mers, nici Știința n-a funcționat, iar asta s-a întâmplat în setul al doilea. În rest, a câștigat și s-a calificat echipa mai bună, care are nevoie să mai crească în joc până la faza următoare din play-off, asta putând include și jocul cu centrii. Peste 3 săptămâni, ”studenții” vor evolua într-un turneu la Ploiești, alături de gazdele de la Tricolorul LMV, Dacia Buzău și CSM Suceava, primele două clasate urmând să meargă la turneul de promovare.

ȘTIINȚA BACĂU: Lazăr (21 de puncte), Sărăcuțu (16), Nan (15), Gal (5), Achimescu (5), Cernov (4), Ursache – libero. Au mai jucat Matei și Filip. Antrenor: Corneliu Păduraru.

CSU ȘTIINȚA BUCUREȘTI: Macovei (8), Moroldo (8), Baciu (7), Andrei (7), Zadorojnai (1), Sandu, Ambruș – libero. Au mai jucat Hupoiu (12) și Mehedințeanu.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.