Fotbal, juniori / FC Bacău a participat la Brașov Indoor Cup

FC Bacau la Brasov Indoor Cup (1)

Academia Fotbal Club Bacău a participat în week-end la cel mai puternic turneu destinat fotbalului juvenil: “Brasov Indoor Cup”. FC Bacău s-a deplasat la poalele Tâmpei cu grupele de copii născuți în 2008 (antrenor Radu Ciobanu) și 2006 (antrenor Vasile Jerălău). 

Echipa lui Radu Ciobanu s-a intors de la Brasov Indoor Cup cu o surpriza placuta pentru toti iubitorii fotbalului bacauan: locul patru. O reusita in conditiile in care copiii sunt abia la a doua participare.

Radu Ciobanu-antrenor FC Bacau: Nu mă așteptam să obținem o clasare atât de bună. Copiii s-au autodepășit. Nu am avut un obiectiv la începutul turneului, dar după ce am văzut că se poate ne-am stabilit ca țintă semifinalele. Am ratat la mustață medaliile de bronz, la loviturile de departajare.  A fost o loterie, iar jucătorii de la ACS Tâmpa au fost norocoși. Nu –i nimic. Sper să continuăm seria evoluțiilor bune și sunt sigur  că vor veni și medaliile.

Rezultate FC Bacau- Grupa 2008:

FC Bacau – – ACS Kinder SGM (roșu) 3-1 (au marcat: Denis Apostu, Rares Morosanu si Cassius Ndoci)

FC Bacau – FC Brasov (galben) 4-3 (a marcat Tudor Gabureanu 4 goluri)

FC Bacau – ACS Tampa Brasov 0-3

Meciuri de calsament:

FC Bacau- FC Brasovia 3-0 (au marcat: Tudor Axinte – Biță (2) și Mario David)

FC Bacau – Ilie Oana 1-5 (a marcat: Tudor Găbureanu)

FC Bacău – ACS Tâmpa 0-0 (1-2 după loviturile de departajare)

Finala mare: Ilie Oana Bucuresti – LPS Vaslui | 4 – 2
Clasament final categoria U7:

1. Ilie Oana Bucuresti
2. LPS Vaslui
3. ACS Tampa Brasov
4. FC Bacau

Grupa 2006: locul opt din 39 de echipe.

Vasile Jercălău –antrenor FC Bacău:

“Începutul a fost mai greu după care copiii au crescut de la meci la meci. Prima victorie, cu 3 la 2, le-a dat încredere și au obținut alte două cu 7 si 8 la 0. A urmat o nouă victorie importantă, 1 -0, cu o echipă foarte bună, dar apoi  obosoeala a inceput să-și spună cuvântul. În prima zi am jucat patru meciuri. Locul opt obținut la finalul turneului e bun, dar se putea mai mult. Învătăm și din înfrângeri. Una peste alta a fost o competitie OK din toate punctele de vedere. Organizare ireproșabilă și un câștig valoric pentru copii. “

Rezultate FC Bacau- Grupa 2006:

Faza grupelor: FC Bacau- FC Brasov (galben) 0-4

FC Bacau- ACS Kinder SGM 3-2 (au marcat: Florin Mihăilă (2 goluri) și Mădălin Munteanu)

FC Bacau-CSM Focasani (negru) 7-0 (au marcat:Florin Mihăilă (4 goluri), Ștefan Andrieș, David Păduraru și David Pavăl )

FC Bacau-ACS United Bucuresti 8-0 (au marcat: Mădălin Munteanu – 3 goluri, Florin Mihăilă- 2 goluri, Ștefan Andrieș, Daniele Dumitru și David Pavăl.

Locul doi in Grupa B. Au urmat meciurile eliminatorii, iar echipa antrenata de Vasile Jercalau a intalnit castigatoarea grupei A – CS Inizio Bucuresti, formatie pe care a invins-o cu 1 la 0 si a intrat in primele opt echipe.

Meciuri de clasament:

FC Bacau- Kinder Targoviste 2-4 au marcat: Florin Mihailă și David Pavăl

FC Bacau – FC Brasov 1-4 a marcat: Mădălin Munteanu

FC Bacau – Galatic Bucuresti 1-3 a marcat Florin Mihăilă

 

U9 – Grupa 2006 Trofeul le-a revenit celor de la Unirea Ruginoasa dup ace s-au impus in finala mare, cu 6 -5, in fata celor de la ACS Kinder Targoviste.

Fotbal Club Bacău le mulțumește suporterilor de aur, părinții, dar și  lui Cezar Popa (Geonet SRL) pentru sprijinul acordat.

3 comentarii la „Fotbal, juniori / FC Bacău a participat la Brașov Indoor Cup”

  1. Felicitari pentru rezultatele obtinute, dar intrebarea mea , adresata administratorului acestui site este urmatoarea: FC BACAU A FOST SINGURA ECHIPA PARTICIPANTA DIN JUDETUL BACAU? Miroase a reclama. Siteul se numeste SPORT.BACAUL si cred ca era normal si de bun simt sa fi dat toate echipele si rezultatele lor.

    1. Mirosul te înșeală. FC Bacău este singura care ne-a trimis un comunicat pe această temă. Nu publicăm rezultate contra cost, singura condiție e să fim anunțați.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.