Declarații după Știința Bacău – CSM București 3:2

Florin GrapaFlorin Grapă: ”Îmi pare rău că astăzi am pierdut un punct, trebuia să le câștigăm pe toate trei, dar Irina Radu a greșit două servicii, din care unul pe final de set când noi venisem peste ele. Nu îl pot acuza pe arbitru, așa a văzut el faza, asta este, nu ne-a defavorizat. Am revăzut și faza de la meciul cu Dinamo, iar arbitrul a avut dreptate. Este greu să ții echipa concentrată meci de meci fiindcă oboseala începe să își spună cuvântul și cel mai mult mă bucură faptul că echipa a demonstrat că are potențial și nu cedează. Nu știu cât echipe nu ar fi cedat la 2-2, asta este părerea mea și sunt bune și astea două puncte. Nu îmi fac nici un calcul, nu mă interesează aceste lucruri, important este doar să ies campion. Normal că echipa de pe locul 4 este mai slab cotată decât celelalte și normal că vreau să termin pe primul loc ca să joc cu locul 4, dar nu îmi fac socoteli. Eu aș fi vrut să o am pe Yaneva la Bacău chiar și după ce a arătat astăzi, datorită experienței pe care o are.”

Miroslav AksentijevicMiroslav Aksentijevic: ”Primul set am jucat foarte bine, dar apoi Bacăul a început să servească mai dificil și nu am avut răspuns la acest lucru. Sunt bucuros că am reușit să revenim după ce am pierdut două seturi consecutive, am reușit să ridicăm din nou nivelul de joc, însă ultimul set l-am pierdut și gazdele au meritat victoria. Este un sezon lung, cu foarte multe meciuri. Sper ca spectatorii să fie mulțumiți de ceea ce au văzut astăzi, inclusiv cei ce au urmărit partida din fața televizorului. Eva Yaneva este o jucătoare mare, însă ea a sosit la echipă abia de o lună și acum începe să crească meci de meci și să arate ce jucătoare este. Acesta este nivelul ei de acum, nu este 100%, dar cu siguranță pe parcursul campionatului își va intra în formă. Am jucat două meciuri grele la Bacău, ei au câștigat, însă sunt mulțumit de faptul că nu am cedat niciodată și mereu am încercat să dăm totul.  Așa cum nouă ne este dificil să jucăm în sala din Bacău, așa le va fi și lor greu să evolueze în sala noastră. Oamenii așteaptă un volei frumos de la aceste două echipe, iar eu sper că, în cupă, vom face din nou un meci spectaculos.”

Un comentariu la „Declarații după Știința Bacău – CSM București 3:2”

  1. Pe langa un profesor excelent este si un mare om. Felicitari domnule Grapa pt tot ce faceti la bacau. Cei din handbal sa.si ia notite. Felicitari echipei si celor din tribuna care incet incet inteleg k voleiul nu e teatru si pot sustine frenetic si neincetat echipa. Forzzzza stiinta !!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.