Florin Dospinescu și-a reziliat contractul cu Știința Bacău / ”Am simțit că nu mai sunt dorit și am ales să plec”

Florin DospinescuUnul dintre cei mai buni jucători ai Științei Municipal Dedeman Bacău din ultimele sezoane a fost nevoit să-și rezilieze contractul cu gruparea băcăuană. Venit la Bacău în 2010 de la CSU Suceava, Florin Dospinescu i-a cucerit rapid pe suporterii Științei datorită devotamentului său. Mai mult, evoluțiile sale l-au propulsat și în echipa națională a României. Și nu multă lume știe că Dospi a jucat cu tibia fisurată jumătate de an, în sezonul 2013-2014. Din păcate, simpatica extremă stângă a vicecampioanei nu i-a căzut deloc cu tronc lui Mateo Garralda, care l-a exilat încet-încet pe banca de rezerve, fără a-i mai acorda șanse să joace. Explicația ? Niciuna, bineînțeles. Consecința logică a fost că Florin Dospinescu a solicitat rezilierea contractului pe cale amiabilă.

”Am simțit că nu mai sunt dorit și am solicitat rezilierea pe cale amiabilă. Decât să lustruiesc banca fără să știu de ce, mai bine plec undeva unde o să pot juca. Perioada petrecută la Bacău a fost una frumoasă din toate punctele de vedere, de aceea plec cu inima împăcată că am dat totul pe teren pentru această echipă și consider că mi-am făcut treaba ca un profesionist. Vreau să mulțumesc pe această cale tuturor suporterilor: și celor care m-au susținut și aplaudat, dar și celor care m-au înjurat. Le mulțumesc și colegilor mei, care muncesc în continuare din toate puterile”, ne-a declarat în exclusivitate Florin Dospinescu. El va pleca luni spre Reșița și, cel mai probabil, va semna cu divizionara secundă HC Adrian Petrea, lidera seriei B din eșalonul secund.

7 comentarii la „Florin Dospinescu și-a reziliat contractul cu Știința Bacău / ”Am simțit că nu mai sunt dorit și am ales să plec””

  1. Florine iti doresc sa ai multe,multe reusite la viitoarea ta echipa. Cu certitudine mai ai multe de spus in handbalul romanesc,bafta multa !!

  2. sa va fie rusine.domnule puiu si domnule apostol sa ;asati un asa jucator sa plece.a dat totul pentru echipa a jucat accidentat si acum il ;asati sa plece asa.de fapt nu e primul care pleaca in conditiile astea.jucatori precum DOSPI,SHOTA,IACOB greu ve ti mai gasi.mare pacat.PUIU CIOBANU reziliaza-ti si tu contractul da ne pace.ia l si pe Garallda cu tine

  3. cea mai buna extrema stanga din campionat, imi pare rau ca s-a renuntat atat de usor la serviciile lui , un jucator si un om de mare caracter, ca el mai rar gasesti, poate intr-o zi se va reintoarce inapoi la stiinta

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.