VIDEO / Arbitru bruscat la partida Unic Piatra Neamț – CSM Satu Mare


Scene incredibile petrecute sâmbătă, la meciul dintre Unic Piatra Neamț și CSM Satu Mare, din Divizia A1 de volei feminin. După o decizie CORECTĂ a arbitrului mureșean Adrian Pascan, care a sancționat o atingere clară a fileului de către ridicătoarea nemțeană, președintele ”de onoare” de la Unic, Vasile Ouatu, a încercat să dărâme scaunul acestuia, după care l-a luat de gât. Imaginile au fost surprinse de ”TELE M” Piatra Neamț, al cărei comentator a dovedit, din păcate, că habar nu are de regulamentul unui joc pe care s-a apucat să-l comenteze.

9 comentarii la „VIDEO / Arbitru bruscat la partida Unic Piatra Neamț – CSM Satu Mare”

 1. Din păcate acesti patroni de carton alungă spectatori de la sala de sport,din fata televizorului.
  Ce hotărăște un arbitru bun/rău trebuie respectat.
  Nu vreau să mă gândesc cum a explicat un părinte care era in sală cu copilul său de vârstă fragedă iesirea acestui personaj negativ.

 2. acest patron ”de carton” a tinut voleiul in picioare tovarase!! Sunt oameni care au bagat bani in acest sport, si stiu ce spun! Uneori arbitrajul e cretin, vezi doar unele meciuri Stiinta- Dinamo

  1. Absolut nimic nu poate justifica sau scuza comportamentul lui Ouatu și e cu atât mai grav cu cât decizia arbitrului atacat fusese 100% corectă.

 3. INCREDIBIL !! SA VEDEM CE REACTIE VA AVEA FEDERATIA ROMANA DE VOLEI FATA DE ORGANIZATORI. IN MOD NORMAL, SALA DIN PIATRA AR TREBUI SUSPENDATA, IAR PATRONUL DUS LA GRADINA ZOOLOGICA. TOATA BRIGADA, CU OBSERVATOR CU TOT, S-A SPERIAT SI A GRESIT GRAV. NU POATE RAMANE ASA, ALTFEL LA PIATRA VA FI DE ACUM INAINTE RAZBOI.

 4. Ce poate fi mai tare decat sa fii presedinte de onoare al unei echipe intr-un sport unde nu cunosti regulamentul? Chiar si asa, stai pe langa unul care stie si intreaba-l inainte de a sari sa bati arbitrul!
  Mai trist este cand vezi antrenori care par a nu sti regulamentul.
  Pe de alta parte, cred ca asa cum capitanii de echipa au voie sa ceara explicatii arbitrului, ar trebui impamantenita si cutuma ca presedintii de onoare (dar numai cei de „onoare”, nu presedintii executivi) au dreptul sa-i bata pe arbitri (in limita onoarei si a bunului simt, bine-nteles!)
  Amuzanta si atitudinea oamenilor de ordine (fac pariu ca nu s-a luat nicio masura impotriva batausului).
  In loc de concluzie, ma intreb retoric – in alte circumstante mosul asta cu burta ar fi avut curaj sa sara la bataie la un tip tanar cu un cap mai mare ca el care pare sa fi fost si sportiv de performanta dupa fizic?

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.