EXCLUSIV / Florin Grapă: ”Cred că jucătoarele ar trebui să se auto-analizeze”

Florin GrapaLa finalul surprinzătoarei înfrângeri de pe teren propriu de luni, antrenorul Florin Grapă a vorbit despre motivele eșecului și și-a îndemnat jucătoarele de bază să se auto-analizeze. Iată ce a declarat tehnicianul campioanei după înfrângerea cu CSM Târgoviște. 

Reporter: Domnule profesor, ați suferit o înfrangere surprinzătoare astăzi… 

Florin Grapă: Da, este o înfrângere surprinzătoare raportat la ceea ce ne așteptam noi. Acum, să glumim, este bine că am câștigat un punct. Discuția a fost că trebuie să luam toate cele trei puncte, așa am pornit la luptă. 

Rep.: După meciul de la Nantes ați spus că trebuie să schimbați ceva. Ați găsit acel lucru? 

F.G.: Încă nu. Este clar că ceva trebuie făcut. 

R: Unde credeți că a pierdut Știința astăzi meciul? 

F.G.: În primul rând, meciul de astăzi a fost pierdut pe serviciu. Toate echipele care joacă împotriva noastră servesc mai bine decât noi, acesta este adevărul. Asta este prima schimbare pe care trebuie să o fac, iar dacă nu reușesc acest lucru va trebui să ne mulțumim cu locul 4 sau chiar locul 5. 

R: Sunteți de acord că astăzi diferența poate s-a făcut și la nivel de ridicătoare? 

F.G.: Poate că da, poate că nu. Poate că nu, deoarece dacă ar veni preluarea foarte bine poate ar fi altceva, dar noi, neservind bine, am pus-o în valoare pe Calotă. Nu înseamnă că Diana Calotă nu are valoare, Doamne ferește, dar venindu-i preluarea foarte bine, ea poate face ce vrea. Dacă nu servim bine, ne va fi greu, nu vom retrograda, dar ne va fi greu. Acum încerc să mă consolez cu faptul că nu s-a terminat campionatul și că orice este posibil, dar este mai greu decât anul trecut. Eu cred în continuare că avem echipă mai bună decât anul trecut, în schimb eu cred că și jucătoarele trebuie să se auto-analizeze foarte corect, fiindcă unele titulare din echipa noastră sunt puțin datoare. 

R: Luați în calcul și o schimbare la nivelul echipei de start? 

F.G.: Nu, deoarece din păcate ce avem pe lângă nu se ridică la nivelul titularelor. Nu vreau să se supere fetele pe mine și nu vreau să se considere jignite , dar eu încerc să fiu cât se poate de realist.

2 comentarii la „EXCLUSIV / Florin Grapă: ”Cred că jucătoarele ar trebui să se auto-analizeze””

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.