Fără stimă de sine / Știința Bacău – Tricolorul LMV Ploiești 0-3 (16-25, 18-25, 15-25)

Stiinta Bacau - Tricolorul Ploiesti 7Etapa a cincea din cadrul Diviziei A2 la volei masculin a programat derby-ul seriei Est, un derby care a fost doar pe hârtie, deoarece echipa ploieșteană a fost mult peste voleibaliștii băcăuani, care și-au bătut joc de acest meci. Cu nenumărate greșeli la serviciu, preluări de toată jena și un blocaj șvaițer, ”studenții” s-au făcut de râs și n-au arătat pic de atitudine.

În primul set, ploieștenii s-au distanțat până la 9-1 pe serviciul puternic al experimentatului Răzvan Purice, în timp ce adversarii, care au pretenții la promovare, nefiind în stare să facă o preluare cât de cât bună. Setul a fost câștigat de echipa din Ploiești la 16, după un set foarte, foarte slab al gazdelor. Al doilea set a fost echilibrat până la 15-16, când ploieștenii au făcut 5 puncte consecutive pe fondul preluării dezastruoase a băcăuanilor. Experiența și-a spus cuvântul, iar oaspeții și-au adjudecat setul cu scorul de 25-18. Iar dacă în primul set băcăuanii au evoluat foarte slab, în ultimul s-au resemnat și au arătat cum nu trebuie să mai evolueze de acum încolo dacă vor să ajungă la barajul de promovare. Acest set a fost pierdut de ”studenți” de o manieră jenantă, cu scorul de 15-25. 

Nu numai sportivii băcăuani au fost lipsiți de inspirație în jocul de sâmbătă, ci și banca tehnică. Cei doi antrenori băcăuani n-au văzut mai deloc schimbările ce trebuiau făcute în timpul partidei. L-au schimbat pe tânărul Andrei Sărăcuțu după 2 greșeli, iar apoi l-au uitat pe bancă, consecința fiind că voleibalistul băcăuan a căzut psihic, iar când a fost reintrodus, primul său atac a fost mult în afara terenului. Pe lângă aceasta, schimbarea ridicătorului s-a făcut târziu și haotic, Nemeș fiind înlocuit fără să greșească în setul al doilea. Cât despre faptul că, în timp ce preluarea era praf, se făcea schimbare pe postul de centru, ce mai e de zis ? Degringoladă totală, cu dirijorii pe bancă.

Știința: Vlad Negrean (8 puncte), Bogdan Nan (8), Codrin Cernov (3), Radu Predescu (3), Andrei Sărăcuțu (2), Andrei Gal (1), Andrei Ursache (1) – libero. Au mai jucat: Roberto Lazăr (7), Bogdan Nemeș, Cosmin Matei, Dan Bitire și Mihai Șnel. Antrenori: Corneliu Păduraru și Eusebiu Țurcanu.

Tricolorul: Răzvan Purice (11), Tudorel Farcaș (10), Alexandru Voinea (9), Răzvan Popa (5), Cosmin Ghimeș (3), Ștefan Someșan (3), Alexandru Călin – libero. A mai jucat Sebastian Palfi (5). Antrenori: Marian Anton şi Mădălin Marinescu.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.