Handbal masculin, Cupa EHF / Repartizare curioasă pe urne la tragerea la sorți de marți

IFK Kristianstad - Stiinta Bacau 34Federația Europeană de Handbal a dat publicității repartizarea pe urne pentru tragerea la sorți a turului al treilea preliminar al Cupei EHF la handbal masculin. România are 3 reprezentante, Potaissa Turda fiind debutantă. Ardelenii au fost repartizați în urna I, împreună cu HCM Constanța, în timp ce Știința Municipal Dedeman Bacău face parte din urna a II-a. Potențialii adversari ai băcăuanilor sunt Alpla HC Hard (Austria), Team Tvis Holstebro (Danemarca), BM Huesca (Spania), Fraikin BM. Granollers (Spania), Füchse Berlin (Germania), HSV Hamburg (Germania), Oroshazi FKSE-Linamar (Ungaria), Haslum Handballklubb (Norvegia), Futebol Clube do Porto (Portugalia), Potaissa Turda, HCM Constanța, HC St. Petersburg (Rusia), Gorenje Velenje (Slovenia), HC Vojvodina (Serbia), HK  AGRO Topolcany (Slovacia) și TATRAN Presov (Slovacia).

Vestea bună e că băcăuanii nu se mai pot întâlni cu IFK Kristianstad, dar nici cu Ademar Leon, HBC Nantes sau Melsungen. Tragerea la sorți va avea loc marți, de la ora 12, la Viena.

3 comentarii la „Handbal masculin, Cupa EHF / Repartizare curioasă pe urne la tragerea la sorți de marți”

  1. Repartizarea este o gluma! Nici nu stii care este urna capilor de serie, care au fost criteriile pe baza carora s-a facut aceasta repartizare. Potaissa Turda (cu tot respectul pentru sezonul foarte bun de anul trecut) , Fuchse Berlin si Hamburg in aceeasi urna? Trebuie sa-ti fi pierdut mintile sa imparti astfel echipele. Intr-adevar, Potaissa este debutanta si a terminat dupa Stiinta Bacau, deci niciun argument nu sta in picioare. Si asta in conditiile in care echipe precum Nantes sau Ademar Leon, prezente constante si consistente in cupele europene, se afla in urna a doua…Partea buna pentru Stiinta Bacau este ca in urna 1 cel putin 6-7 echipe sunt clar „de eliminat”…

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.