Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (25-19, 26-24, 25-13)

Stiinta Bacau - Penicilina Iasi

În cel de-al doilea meci al campionatului, Știința Bacău a evoluat tot pe teren propriu și a învins-o mai ușor decât arată scorul pe Penicilina Iași. Tânăra echipă ieșeană a arătat, însă, că este capabilă să producă surprize în acest sezon competițional. 

Primul set a fost condus de la un capăt la altul de campioanele României, oaspetele apropiindu-se la 3 puncte abia pe final (22-19) însă, până la finalul setului, nu au reușit să mai puncteze, setul fiind câștigat de Știința cu 25-19. În urma nenumăratelor servicii și preluări greșite, culminând cu un serviciu bun al ieșencelor, setul al doilea a fost cel mai strâns, cele două echipe oscilând la conducere. S-a ajuns în prelungiri, iar acolo experiența gazdelor s-a dovedit decisivă, Știința impunându-se cu 26-24. Ultimul set a fost unul fără istoric, băcăuancele distanțându-se ușor-ușor pe un serviciu mult mai bun, la acest capitol evidențiindu-se Olena Novgorodchenko. Meciul s-a încheiat cu serviciul în aut al Melindei Sipoș, iar Știința Bacăut a învins cu un sec 3-0.

Se observă faptul că Știința încă nu este la potențialul său maxim, dar sperăm ca, de acum încolo, campioanele să aibă evoluții din ce în ce mai bune, etapa viitoare urmând să joace pe terenul eternei rivale Dinamo București, echipă cu pretenții la câștigarea campionatului.

Știința: Sabina Moisa (3 puncte), Ioana Baciu (15), Anastasia Harelik (11), Denisa Rogojinaru (10),  Alexandra Badea (9), Alexandra Sobo (5), Mihaela Albu – libero. Au mai jucat: Olena Novgorodchenko (3), Yuliya Stoyanova și Crina Bălțatu. Antrenor: Florin Grapă.

Penicilina: Mihaela Stângă, Daniela Popovici (11 puncte), Ana Ursachi (10), Liliana Curcă (6), Ana Berdilă (5), Melinda Sipoș (3), Diana Studineanu – libero. Au mai jucat: Simona Mocanu (1) și Maria Fîcă. Antrenor: Rareș Puni.

 

Un comentariu la „Volei feminin, Divizia A1 / Știința Bacău – Penicilina Iași 3:0 (25-19, 26-24, 25-13)”

  1. Va doresc numai victorii.Sunteti mandria BACAULUI si a intregii MOLDOVEI, HAI STIINTA BACAU!!!!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.