Declarații după Știința MD Bacău – Energia Pandurii Tg. Jiu 26-21

stiinta - energia tg jiu (32)

Marius Bondar: „Eram foarte convinşi de faptul că va fi un meci dificil, deoarece Pandurii trece printr-o perioadă grea, pierzând multe puncte şi acasă şi în deplasare, însă eu cred că au o echipă care se poate bate la primele 8 locuri. Din câte am înţeles, dacă nu câştigau astăzi, urmau să primească nişte penalizări, deci ei au jucat cât au putut de bine. Ne-a ieşit un joc perfect în apărare, iar în atac am reuşit să ne creăm suficiente ocazii cât să facem o diferenţă mulţumitoare. Cu olandezii va fi o dublă interesantă, deoarece ei au un alt stil de joc. I-am văzut în meciul din turul precedent, cu londonezii, dar nu pot spune că m-au impresionat. Noi oricum tratăm meciul cu seriozitate, ca orice meci important din Cupa EHF. ”

Liviu Andrieș (antrenor Energia Târgu Jiu): „Felicităm echipa gazdă, au câștigat astăzi cele trei puncte. Din păcate pentru noi, chiar dacă am făcut un meci mult mai bun decât cel de acasă cu Timișoara, am pierdut. Este o victorie meritată pentru gazde, cărora le urez succes în perspectiva meciurilor din cupele europene de săptămâna viitoare, să câștige și să aducă puncte cât mai multe pentru România. Noi trecem printr-un moment dificil, iar când nu ai rezultate e clar că lucrurile nu merg foarte bine. Intervin momente de panică, nu găsim soluții în anumite momente de criză, realizăm acțiuni colective bune dar apar multe greșeli neforțate  și acest lucru a făcut diferența.”

George Șelaru: „A fost un meci foarte dificil pentru noi. Important este că am jucat puțin mai bine față de etapele trecute, am evoluat bine pe terenul unei echipe care a avut doi ani și jumătate fără înfrângere acasă în campionat. Pentru noi e îmbucurător faptul că am luat mai puține goluri, spre deosebire de etapele precedente. Suntem într-un oarecare progres, trebuie să eliminăm greșelile pe care le facem, sunt chestii mici, neatenții care ne costă foarte mult la final, pe tabelă. Am început și de la 5-0 pentru ei astăzi, a fost foarte greu. Urez Bacăului baftă multă în Cupa EHF, să aibă grijă să nu se accidenteze pentru că nu cred că vor avea probleme în acest tur”.

FOTO: VICTOR EUGEN MIHAI – VEM

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.