Handbal masculin / Observatorul Sorin Nica, reținut de la delegări după ”recitalul” de la Odorhei

Sorin Nica
Show-ul ieftin oferit de observatorul Sorin Nica la partida HC Odorhei – Știința Municipal Dedeman Bacău n-a rămas nepedepsit de Comisia Centrală de Observatori și Delegați din cadrul FRH, condusă de Doru Manea. Piteșteanul care a dorit să fie eroul principal al derby-ului de luni seara a fost reținut de la delegări pe termen nelimitat, fiind deja înlocuit de la partida Dunărea Călărași – Minaur Baia Mare, din etapa a VIII-a, cu vâlceanul Victor Sighicea. O decizie de aplaudat.

Printre altele, Nica le-a refuzat abuziv băcăuanilor dreptul la al treilea time-out, însă s-a ”remarcat” și prin faptul că l-a ”vânat” tot meciul pe antrenorul Mateo Garralda, cerându-le arbitrilor să-l sancționeze pentru că își exprimase nemulțumirea față de o greșeală a propriei echipe. După meci, fostul observator din Pitești a avut tupeul să-i abordeze pe câțiva suporteri ai Științei, cărora le-a spus că el este Nica și dacă-i acorda Științei dreptul la al treilea time-out nu mai primea delegări o lună. Iaca, monșer, că habar n-ai de regulamente și îți urăm, spre binele handbalului românesc, să iei o pauză de vreun an. Iată cât de scurt e drumul de la Nica la neica nimeni.

3 comentarii la „Handbal masculin / Observatorul Sorin Nica, reținut de la delegări după ”recitalul” de la Odorhei”

  1. Pentru observatorul nica este o pedeapsa prea blanda din cauza lui sial arbitrilor nu a castiga ai nostri ???…Nici pamantul nu- i va primi. ???. Mult succes echipei si conducerii !!!.

  2. Sunt bacauan fratilor si as vrea sa nu mai aruncati cu noroi in oameni!!meciul l-au pierdut ai nostri pt ca nu au avut desteptaciunea sa gestioneze finalul de meci!!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.