Handbal masculin, Liga Națională / HCM Constanța învinge la Turda și urcă pe podium

HCM Constanta - Stiinta MD Bacau (Supercupa 2014) 15Campioana HCM Constanța s-a impus în restanța din etapa a treia, disputată pe terenul celor de la Potaissa Turda, și a urcat pe locul al treilea în clasamentul Ligii Naționale. Gazdele s-au aflat la conducere în majoritatea timpului în prima repriză, însă constănțenii, cu portarul Rudi Stănescu în zi de grație, au preluat conducerea în minutul 27, cu 14-13. După pauză, pe fondul evoluției excelente a goalkeeper-ului campioanei, oaspeții s-au desprins treptat, ajungând la 27-22 în minutul 53. Turdenii au avut ocazia de a reveni în joc în minutul 56, la 24-27, dar Stănescu a apărat un 7 metri în fața lui Raul Marian, după ce făcuse același lucru în fața lui Liberț cu 4 minute mai devreme. În cele din urmă, HCM Constanța s-a impus cu 30-24, adică exact scorul cu care Știința Municipal Dedeman Bacău pierduse la Turda.

POTAISSA TURDA – HCM CONSTANȚA 24-30 (14-15)

POTAISSA: Szopka, Varo – Liberț (6 goluri), Dediu (5), Lazăr (4), Cîntec (3), Adomnicăi (2), Pavel (2), Ștef (1), Cîmpan (1), Alisie, Savic, Mureșan, Marian. Antrenor: Horațiu Gal.

HCM: Stănescu – Toma (9), Angelovski (7), Cristescu (6), Humet (3), Stavrositu (3), Buricea (2), Adzic, Șomlea, Cutura, Vujadinovic. Antrenor: Zvonko Sundovski.

Clasament Liga Nationala handbal masculin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.