Lars Walther (antrenor Minaur Baia Mare): ”Azi am vorbit cam mult, iar asta nu e bine”

Lars Walter

Rep.: Spuneți-ne, pentru început, câteva cuvinte despre meci.

Lars Walter: Cred că a fost un meci nebun, o partidă importantă pentru ambele echipe. A fost și multă panică în acest joc, în repriza a doua Bacăul a avut 7 minute fără gol, iar noi i-am lăsat să revină în joc, lucru care n-ar fi trebuit să se întâmple. Sunt foarte fericit pentru această victorie, fiindcă e foarte greu să joci aici. Noi am făcut foarte multe greșeli, dar am câștigat și de aceea sunt foarte bucuros.

Rep.: A existat un moment-cheie al jocului ?

L.W.: Cred că au fost mai multe momente-cheie. Noi am ratat, la un moment dat, în repriza a doua, patru atacuri consecutive și nu ne-am desprins, am fi putut închide meciul din minutul 43. Am avut unele probleme în partea dreaptă a apărării noastre, atunci când extrema lor venea pe pivot, și n-am reușit să gestionăm deloc acest lucru.

Rep.: V-a fost teamă că ați putea pierde meciul pe final ?

L.W.: Mi-a fost teamă timp de 60 de minute.

Rep.: Ce părere aveți despre arbitraj, fiindcă și dumneavoastră și antrenorul Științei ați protestat de-a lungul jocului ?

L.W.: A fost un joc nervos și, așa cum am mai spus, foarte important pentru ambele echipe. În ceea ce mă privește pe mine, dar și echipa mea, cred că am vorbit prea mult astăzi, iar asta nu e bine. Acest lucru trebuie să înceteze. N-a fost un arbitraj rău, cu toții facem greșeli, și eu fac greșeli, cred că, în cele din urmă, a fost OK.

Rep.: Credeți că Știința și Minaur vor fi angrenate în lupta pentru titlu ?

L.W.: Da. Au fost multe rezultate nebune până acum în campionat, iar asta e bine pentru competiție și pentru fani. Sunt sigur că vom avea multe meciuri palpitante și orice echipă poate pierde în fața alteia, nu va mai fi o dominație a Constanței, iar acesta e un lucru bun pentru toată lumea.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.