Handbal masculin, Cupa EHF / Știința MD Bacău, cu un pas în turul al III-lea

Stiinta Bacau - Klaipeda Dragunas (10)
Ca și în precedentele două sezoane, Știința Municipal Dedeman Bacău are șanse mari de a ajunge în turul al III-lea preliminar al Cupei EHF. Gruparea băcăuană a ajuns la un acord cu olandezii de la OCI-Lions pentru a disputa ambele manșe din turul al II-lea preliminar în Sala sporturilor din Bacău. Prima întâlnire va avea loc sâmbătă, 18 octombrie, de la ora 18.00, iar cea de-a doua partidă se va juca duminică, 19 octombrie, de la ora 16.00.

“Din toate punctele de vedere este avantajoasă această dublă întâlnire pe terenul nostru: suporterii noştri vor avea ocazia de a vedea echipa la lucru două zile consecutiv, pentru jucători se elimină oboseala deplasării în Olanda într-o perioadă în care ne aflăm în plin campionat, şi nu în ultimul rând facem o economie financiară substanţială. Sperăm într-o prezenţă numeroasă a publicului băcăuan la această primă dublă internaţională din sezonul 2014-2015. Obiectivul nostru este acela de a ne califica în grupele Cupei EHF, aşa cum am reuşit în urmă cu doi ani”, a declarat managerul Ştiinţei Municipal Dedeman Bacău, Ioan Ciobanu, pentru site-ul clubului.

În turul I preliminar, OCI-Lions i-a eliminat pe britanicii de la GD London cu o dublă victorie, 28-18 și 44-12, ambele jocuri desfășurându-se în Olanda.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.