Fotbal, Cupa României / Aerostar Bacău – Sport Club Bacău 0-5 (0-3)

Aerostar-SC Bacau CR
Încă un meci câștigat la scor de Sport Club în fața ”aviatorilor”, de data aceasta în turul IV al Cupei României. Chiar dacă noul antrenor al celor de la Aerostar a spus că va fi un alt meci decât cele de până acum, istoria s-a repetat. Divizionara secundă a dominat la toate capitolele, neacordându-le nicio șansă gazdelor de marți. Aerostarul a avut o apărare așezată prea sus, la 40 de metri de poarta proprie, mingile lungi trimise de oaspeți transformându-se deseori în ocazii sau goluri.
Meciul a debutat cu golul înscris de Predoiu în minutul 3, printr-un lob peste portarul Petrache. Curiliuc îl găsește singur în careu pe Căinari, acesta din urmă marcând prin alunecare în minutul 20. Prima ocazie a Aerostarului a apărut abia în minutul 22, când Apostu a șutat foarte puternic de la 25 de metri, dar Savu a respins în corner. Tot Apostu a fost cel care a ajuns la finalizare, șutând cu pământul de 18 metri, însă Savu l-a blocat din nou. Predoiu a majorat scorul la 3-0, trecând de Petrache și transformând în poarta goală în minutul 40. În repriza a II-a, tot SC-ul a fost mereu în atac, golul de 4-0 fiind înscris în minutul 51 de Căinari. ”Aviatorii” au mai ratat o ocazie prin Bălan, care a șutat din unghi, dar portarul Savu a respins din nou în corner. Curiliuc a marcat și el, în minutul 68, acesta fiind și ultimul gol al partidei.
În turul următor vor intra și echipele din Liga I, rămânând de văzut cu ce echipă va juca Sport Club Bacău pe 24 septembrie.

Aerostar: Petrache – Pavel, Antohi (46 Ichim), Lupu, Măgirescu – E.Apostu – Cl.Filip, Leonte, G.Popa (45 Gheorghe), Furtună (46 A.Negru) – Bălan. Antrenor: Marian Tănasă.

SC Bacău: Savu – Mihălăchioae, Adăscăliței, Burcă (46 Belecciu), A.Popa – Țuțu, Cl.Tudor (67 Dumitriu), Căinari (54 Strugariu), Vraciu – Curiliuc, Predoiu. Antrenor: Viorel Tănase.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.