Victor Alonso Garcia: ”Nu sunt la cel mai bun nivel fizic, am nevoie de puțin timp”

Victor Alonso Garcia
Știința Municipal Dedeman Bacău are patru extreme dreapta în lot, ceea ce, probabil, e un record la nivelul Ligii Naționale. Sigur că lui Mateo Garralda nu i-a convenit deloc când i s-a spus că a adus o extremă și ne-a întrebat dacă l-am văzut pe Alonso jucând la Ademar Leon (echipă al cărei site îl prezintă ca extremă), iar apoi a dat exemple din istoria handbalului de jucători care au jucat pe mai multe posturi. Ce s-a făcut el că nu-nțelege e că ne-am referit la postul DE BAZĂ al jucătorului, nu la alte abilități. Garralda a mai spus că l-a contactat pe Victor Alonso Garcia din mai-iunie, și că el a fost prima opțiune pentru postul de inter dreapta. ”Am avut unele probleme personale și de aceea n-am venit până acum”, a spus în spaniolă jucătorul, fiind întrerupt de antrenor, care l-a mustrat, ”nu trebuie să le dai explicații”, după care a spus, în engleză, ”nu mă interesează de ce n-a venit, el este acum aici”. În orice caz, Mateo Garralda s-a arătat foarte deranjat că i se pun atâtea întrebări despre un jucător adus după începerea campionatului și care n-a jucat și nu s-a antrenat în ultimele 4 luni, din cauza unei accidentări. Dragostea pentru presă s-a stins brusc când au apărut întrebările incomode.

În ceea ce-l privește pe Victor Alonso Garcia, acesta a declarat: ”cred că aici sunt jucători buni, cu care se pot obține rezultate în campionat și Cupa EHF. Știu că Știința e o echipă foarte puternică pe teren propriu, ei s-au interesat de mine de câteva luni, însă n-am putut veni din motive personale. În acest moment, nu sunt la cel mai bun nivel fizic al meu, n-am făcut decât trei antrenamente cu noua mea echipă. Am nevoie de puțin timp pentru a mă adapta aici și veți vedea că vor dispărea și erorile de genul celor pe care le-am făcut la primul meu meci.”

4 comentarii la „Victor Alonso Garcia: ”Nu sunt la cel mai bun nivel fizic, am nevoie de puțin timp””

  1. Eu ca simplu suporter, prefer un antrenor care să n-aibă cea mai bună relaţie cu presa, dar cu vizibil potenţial, decât un gentleman cu ziariştii, dar limitat din punct de vedere al profesiei.
    Să îi dăm credit unui antrenor care a venit într-un moment greu, cu foarte mulţi jucători plecaţi şi cu alţii care vor să plece, aşa cum i-am dat lui Colin în decursul a 2 ani, în momente incomparabil mai bune, când i s-au adus ce jucători a vrut el!

    1. Sper că nu vă așteptați să înghițim pe nemestecate aberațiile comportamentale ale lui Mateo. Așa cum l-am ”penalizat” pe Colin încă de la început, așa vom face cu oricine, să fiți sigur.

      1. nu mai bagati zazanie intre antrenor si jucatori.Acest ultim jucator care a venit se stie ca a venit pe postul de inter dreapta.Si o va face cred foarte bine la ce abilitati am vazut ca are.Daca dorim o echipa de top avem nevoie de astfel de jucatori iar cei existenti sa se anbitioneze sa fie din ce in ce mai buni nu sa se sperie ca le ia cineva locul.Jucatorii nostrii sunt cam „domnisoare de salon”.ASE ESTE SPORTUL DE INALTA PERFORMANTA.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.