Handbal masculin, Liga Naţională / Cu Dinamo, sâmbătă seara

Stiinta Bacau - Dinamo Bucuresti 26
Partidele etapei a doua a Ligii Naţionale de handbal masculin vor avea loc la finele acestei săptămâni. Derby-ul rundei se va disputa la Bacău, acolo unde Ştiinţa Municipal Dedeman va primi replica celor de la Dinamo Bucureşti, după ce ambele echipe au câştigat în prima etapă cu scoruri identice, 26-24. Partida se va disputa sâmbătă, de la ora 19.15, şi a fost încredinţată cuplului de arbitri format din Robert Harabagiu şi Silviu Stănescu.

Celelalte meciuri ale etapei se vor desfăşura după următorul program: Energia Pandurii Tg. Jiu – HC Vaslui (arbitri Pintea/Sas), Steaua Alexandrion Bucureşti – Potaissa Turda (Nacu/Rucoi), HCM Constanţa – HCM Baia Mare (Blas/Ghiorghişor), Poli Timişoara – CSM Călăraşi (Stark/Ştefan) şi CSM Bucureşti – CSU Suceava (Badiu/Barbu). HC Odorhei stă.

3 comentarii la „Handbal masculin, Liga Naţională / Cu Dinamo, sâmbătă seara”

  1. Federatia Romana de handbal nu ia nici o masura din finala Super cupei Romaniei ,cand formatia h.c.m. constanta a folosit ,pe jucatorul Mladen Rakcevic fara viza , cu toate case stia dinainte ,sau federatia permite constantenilor ori si ce??????.
    Anuntati forurile internationale de handbal ,domnul Puiu Ciobanu.
    Cand vine cel mult asteptat inter dreapta ,il asteptam cu drag la echipa de suflet .Hai Stiinta Bacau!!!!.

  2. Cu siguranta veti avea un meci dificil. Dinamo s-a intarit semnificativ fata de sezonul trecut, iar ambitia lor este de a castiga titlul in acest sezon, la 10 ani de la ultimul titlu. Au achizitionat jucatori cu nume, cum ar fi Diaw/Paris Handball sau Rydegard/Hannover – acesta din urma, de altfel, este o veche cunostinta a noii achizitii bacauane, confruntandu-se in editia trecuta a Cupei EHF. Defensiva lor s-a consolidat prin utilizarea lui Savenco impreuna cu Rydegard. De asemenea, au cumparat un inter dreapta croat, Vrankovic, care mi s-a parut foarte promitator. Si din tara au luat jucatori bunicei: Irimus si Asoltanei sunt doua exemple in acest sens. Cu toate acestea, au inca fluctuatii foarte mari in joc, osciland momentele bune cu cele foarte slabe, fapt ce a fost, de altfel, reflectat atat in rezultatele din amicale, precum si in meciul din prima etapa, cu Timisoara. Felicitari pentru noua achizitie, pare cu totul altceva decat unii dintre jucatorii adusi in aceasta vara (din cate am vazut jucatorul spaniol joaca destul de mult si pe extrema dreapta). Cu publicul alaturi si cu o prestatie mult mai atenta decat cea din supercupa, puteti invinge.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.